perjantai 27. kesäkuuta 2014

Tarpeellisia kuolainostoksia

Oho, onpas blogiin tullut tekstiä muutaman päivän aikana! Toivottavasti jaksatte lueskella näin tiuhaa postausta, vai onko se hyvä juttu?

Tänään tuli seikkailtua kaupunkiin Kaviolaan ja Tampereen Ratsutarvikkeeseen ostelemaan harmin paikka vain ennaltasuunniteltuja asioita Sunnylle ja otinkin vain sen verran rahaa mukaan. Muutenhan rajoitettu rahanmäärä ei olisi haitannut, mutta Kaviolassa on juuri nyt varastontyhjennysmyynti, todella halvalla kaikkea! Muun muassa 9,50e maksavia satulavöitä, samalla hinnalla hyviä englantilaisia- ja lännensuitsia, suojia jopa -50%..

Menemme sinne vielä äiskänkin kanssa shoppailemaan, varmasti löytyy jotain kivaa.


 Ostoksiini kuului tällä kertaa vain Himalajan suolakivi, 100cm satulavyö ja kultaiset kolmipalakuolaimet, vaikka olikin lähellä etten ostanut Kaviolasta ihania riimuja..


Himalajan suolakivi oli aivan pakollinen ostos, sillä Sunnyn suolakivi on kulunut ohueksi siivuksi sateessa ja nuoltaessa. Normaalisti saisimme suolakiven tallilta, mutta tallinomistajalla Kaalilla (oikea nimi on Kaarin) on nyt suuret laskut ja suuri huoli hoidettava hevosestaan, joka on hoidossa eläinklinikalla jo useamman päivän ajan nivelrikon takia. Emme siis halua tuottaa hänelle enään yhtään enempään hoidettavia asioita, ja silti Sani tarvitsee suolaa.




100cm satulavyö on kankainen, eikä nahkainen kuten toinen toimiva satulavyömme ja ajattelimme aloittaa satulankäytön kankaisella satulavyöllä mukavuuden ja taipuvuuden vuoksi.





Viimeiseksi kumminkin kaikkein tärkein, uudet Globuksen kultaiset kolmipalakuolaimet.


Miksi ne ovat niin tärkeät, kun on jo yhdet kolmipalat kaapissa ja nuo Fullcheekitkin käytössä?

 Aikaisemmin ostamat kolmipalat ovat liian paksut, ja sen takia epämukavat. Uudet ovat siis paljon ohuemmat, luultavasti ohuimmat kolmipalat mitä Suomesta saa.

Sunnyn vanhat Fullcheekit ovat liian vanhat, kuluneet ja saaneet pintaansa paljon pinttynyttä likaa, mieti olisiko itsellesi kiva jos suussasi olisi metallia, joka kaikenlisäksi on aivan kulunut ja saattaa jopa hiertää? Ei, joten uudet ohuet kolmipalat olivat tarpeelliset sekä hiukan kevyemmät ja mukavammat suussa.


 Uudet Globuksen kultaiset kolmipalat jotka ostin Kaviolasta tänään.


Sunnyn vanhat, Tavelassa tuntikäytössä käytetyt fullcheek -kuolaimet joissa on pieni vipuvoima suuhun käden kautta. Nuo rupevat olemaan jo liian kuluneet ponin herkkään suuhun, muuten pidin noista. :)

 Pinttynyttä likaa, jota ei saa millään pois, sekä kulunutta kuolainta..

Nämä vain oleskelevat kaapissamme, luultavasti myymme ne jossain vaiheessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti