sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kakkapostaus, plussana yömaasto

Erikoispostauksen voitti täällä kertaa.. Varustepostaus!! Se tulee mahdollisemman pian!

Viime postaus oli niin pitkä ja täynnä kuvia sekä kirjaimia, niin en ole sitten moniin päiviin kirjoitellut, jotta olette saaneet rauhassa tutustua siihen jättipostaukseen leiristämme. Kauheasti emme ole edes ehtineet tehdäkkään leirin loppuviikosta keskiviikon hieronnan vuoksi, joten vasta tämän viikon puolella actionia(toimintaa) ehti tulla.


Oiettä, hierontaa 

Alkuviikosta ravailimme ravipuomeihin kompuroiden, ja välillä oikein onnistuneesti yli. Seikkailimme Karon tunnilla kahden muun ratsukon kanssa, teimme koulukiemuroita keskenämme kentällä, sekä laitoin Sunnyn juoksemaan narun perässä ympyrää.






Juhannuksena lähdimme 23 eli yhdentoista aikoihin äitini, parhaan kaverini ja tietenkin Sunnyn kanssa yömaastoon käppäilemään Pohtiolammelle, jossa oli juuri loppunut jonkinlaiset juhannusjuhlat ja sytytetty palava kokko veteen, joka kruunasi meidänkin reissun. Sunny oli innokas ja halusi jatkuvasti vieressäkävelijöiden syliin änkeämällä heihin kiinni. Neiti haki heistä turvaa pelottavan metsän keskellä..:3










Tänään pörräilimme kentällä kourukiemuroita onnistuneesti tehden, Sunny oli erittäin kuuliainen vaikka muutaman kerran kulmissa ei poni olisi halunnut asettua laisinkaan, mutta pian sitkeämmällä yrittämisellä sekin ongelma lähti. Yhden kerran laukassa se pienesti yritti heittää päätänsä alas, mutta peppu pysyi hyvin alhaalla, ja siihen ne pukkiyritykset jäivät. Tuo yritys johtui laiskuudesta laukata, sillä en ollut ehtinyt vielä saada laukkaa kunnolla pyörimään tahtiseksi, joten oma mokani.

Testasimme samalla uuden uutta mustaa huopaa hopeisella nauhareunuksella, vaikka se onkin FULL-kokoa.





Sunnyn painajainen totetui, hirveä PESU! D:
Tamma inhosi sitä aivan älyttömästi, mikä tuli erittäin selväksi jatkuvalla liikkumisella, jännittymisellä ja kuopimisella, sekä äännehtelyllä: "Pelastakaa mut!" Siltikään ei kunnon pesupuunaukselta tuo välttynyt, ja joutui odottamaan sen jälkeenkin vielä karsinassa heinää mussuttaen tunnin tai kaksi, kun siivoilin Sunnyn kakkaset tarhasta ja laitumelta.


Pesun alussa tunteet ovat jo erittäin negatiiviset :D

Ilme kertoo kaiken

Pesun jälkeen karsinassa heiniä mussuttamassa ja kuivumassa fleecetakki päällään, sillä putsasin tarhaa
Melkein kuiva ja puhdas poni
Lantaa oli kauhea määrä, montamonta kottikärryllistä kuskattavana lantalaan, sillä Sanin iso tarha oli ennen kaksi tarhaa, Sanin ja Eskon omat tarhat, mutta nyt kokonaan laidunpläntillä lisättynä Sunnyn omaisuutta.


Työntekoa :D



💩

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti