keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Hyppyjä innokkaalla ponilla

Alkuverryttelyssä Sunny oli erittäin tahmea, ja laiskahkon puoleinen, ja vasta vähän ennen laukannostoja poni rupesi kunnolla vertymään ja lämpiämään, jolloin työnteko kävikin paljon mukavammaksi kun kokoaikaa ei tarvinnut hoputtaa liikkumaan. Lisätyssä ravissa rupesi jopa tulemaan laukkapätkiäkin, vaikka pyysin vain ravia eteenpäin, jolloin oli kehuttava; Poni oli liikkunut hyvin eteenpäin, niinkuin pyysin. 
Laitoimme kavaletit kun Sunny todellakin oli vertynyt ja liikkui pienestä pyynnöstä reippaasti eteenpäin, sekä tietenkin pysähtyi pienistä avuista, kuten istunnan tiivinnästä ja nyrkkien puristamisesta ja sanasta "Seis".

Esteet onnistuivat oikein ihanasti, välillä tuli pieniä jalkasolmuja sinne sun tänne, mutta emme antaneet sen häiritä hyppyhalua. Sunny pärskähtelikin onnesta monen monta kertaa ja hiukan kuumeni mitä en odottanut, olivathan esteet toodella matalia. Eikä pukkeja ja pää-alas-vetoja tullut yhtäkään, vaikka hyppäsimme välillä liian kaukaa ja ilmavaralla!

Että esteet ovatkin ihania pieninä ja isoina; siltä lentäminen varmasti tuntuu.. Mutta täytyy muistaa että kouluratsastus on kaiken A ja O, esteiden perusta.Tämä kerta tulimme rytisten alas, ja Sunny hyppäsi liian kaukaa, enkä saanut tasapainoa ihan paikoilleen :D
Tässä tulimme liian lähelle, mutta laukassa ihan ookoosti yli mentiin :)

Lempikuvani tältä päivältä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti