lauantai 28. helmikuuta 2015

Puuilon ostokset

En ennen ole käynyt Puuilossa ja äiskäni kertoi että siellä olisi kai hevostarvikkeitakin, joten lähdimme paikanpäälle katsomaan mitä löytyy ja tarvittaessa jatkaisimme matkaa Hööksille ja Horzelle.
 Mukaan tarttui vaikka mitä! Siellä oli osa tuotteista hieman halvempaa kuin hevoskaupoissa ja olin säästänyt rahaakin tälläistä tilannetta varten joten pystyin maksamaan melkein kaikki ostokseni itse.

Eurohunter ~ 3,90e 
Jalustimiin kumisuojukset pohjaan, vanhat olivat selvästi vuosia vanhat ja kuluneet joka puolelta, joten uudet olivat tarpeen.

 Happy Mouth ~ 24,90e
Omenanmakuiset kuolaimet, olen pitkään etsinyt Sunnyn kokoa ja nyt ne löytyivät kolmipalaisena. Ihan mahtavaa! En malta odottaa että pääsen testailemaan näitä selästä käsin.

Eurohunter ~ 4,90e
Ihan perus punamusta raippa, sopii meidän sävyihin nakutetusti paremmin kuin pelkkä musta.

Eurohunter ~ 3,90
Kaksi paria talviratsastussukkia yhdessä paketissa, harvoin ostan itselleni sukkia mutta nämä olivat niin pehmoiset ja ihanan väriset että oli pakko

 Spurs ~ 8,90e
Valitettavasti jouduin kannukset ostamaan kisoja varten, mutta kuten kuvasta huomaa ne ovat tylpät pallopäät. Muuten kannustan kannuksettomuutta, yleisesti ottaen hevonen pitäisi saada toimimaan ilman lisävehkeitä pienillä avuilla.

Kumisuojus kannuksiin ~ 1,90e

Riimu ~ 2e

Riimunnaru ~ 2e

Punotut ohjat ~ 18,90e
Oih rakastan näitä, viimein löysin suhteellisen halvalla hyvälaatuiset punotut ohjat! :3

2 kommenttia: