sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Maastoilemassa hyvässä seurassa

Lähdimme taluttaen Sunnyn kanssa Nooraa ja hänen ratsuaan Hugoa vastaan, sillä he olivat tulossa Alangon tallilta tutustumaan kasvihuonemaneesiimme ensimmäistä kertaa.
 Tiet olivat pelkkää luistinrataa ja vasta tavatessamme nousin Sunnyn selkään ja taipale jatkui selästä käsin helpommin, olihan ratsulla jäähän purevat hokit.

Reissu hieman epäilytti, eihän Hugo ole koskaan kahdeksanvuotisen elämänsä aikana ollut maneesissa ja pitkä matka (yli 11km edestakaisin) kotitalliltaan Katilan maneesille melkein kokonaan yksin huolestutti ainakin minua. Onneksi kaikki sujui suunnilleen hyvin eikä mitään vakavaa päässyt käymään vaikka Hugo sekoillessaan ilkeästi kolhaisi hokillaan Nooran kantapäätä.


Sunnysta tuli heti riippuvainen Hugosta, varmasti poni muisti vanhan kaverinsa vanhalta tallilta, sillä poni yritti melkein kokomatkan sipsuttaa Hugon pehvassa kiinni ja heti kääntyessämme maneesilla eri suuntaan neiti rupesi hörisemään ja hirnumaan Hugoherran perään.

Oli todella virkistävää päästä maastoilemaan ratsastaen ihanassa seurassa, kiitos hirmuisesi Noora ja Hugo! Ensireissua odottaen .. ;) 


6 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi :) ! Ihanaa kun jaksoit kävellä sanin kanssa meitä vastaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyh ei siinä mitää :'D Se on ihanaa ku jaksoit tulla Huigin kanssa :33

   Poista
 2. Kiva postaus ja tosi hyvät kuvat! :)

  VastaaPoista
 3. Noi tiet on ärsyttäviä, kun ne on tosiaan ihan jäässä, mutta onneksi hokit sentään pitää vähä! :D Todella hienoja kuvia ja kivan oloinen maneesi! :D

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihan totta ja läheskään kaikkia teitä ei hiekoiteta tai suolata vaikka ne olisivatkin kauheimassa jäässä.. :D Kiitos kommentista! :3

   Poista