maanantai 16. helmikuuta 2015

Ekat koulukisat

Lähdettiin kunnon Katilan tiimillä Equillence Center Tavelan harjoituskoulukilpailuihin ja
osallistuimme helppo C 1:2000 ohjelmaan kokemusta hakemaan ja katsomaan miten Sunny käyttäytyisi ekoissa yhteisissä kisoissamme. Paikka oli meille molemmille tuttu, mutta pelkäsin Sunnyn muistavan huonoja muistoja maneesista ja selkäkivuista ja saavan kamalia kohtauksia.

 Ainoat tavoitteemme oli selvitä radalta hengissä ilman rodeota ja onneksi toive toteutui! :)


Ehdin verkata hieman huonosti, sillä pelottava tuomarinpöytä ja karannut hevonen vei suurimman osan huomiosta ja jännitys loput. Sunny oli muuten todella rento, mutta tuomarinpöydästä emme aluksi päässeet edes ohi.
Pikkuhiljaa poni huomasi ettei se hyökännyt kimppuun ja loput oli minusta kiinni.

Sunny kulki suurimman osan ajasta aika huonosti minun mokien vuoksi enkä saanut jännitykseni ja oman epärentouden vuoksi ponia pyöristymään, käyttämään selkäänsä paremmin ja kunnolla rentoutumaan. Onneksi helpossa c:eessä ei hevosen tarvi kulkea muodossa.


Prosentteja tuli tasan 59% ja pisteitä 118p, vaikka odotin huomattavasti huonompaa sillä radalla unohdin hetkeksi asioita enkä valmistellut esim pysähdystä ollenkaan. Yhtäkkiä muistin vain että tässähän piti pysähtyä ja pysähdyin liian hätäisesti mikä pilasi peruutuksemme.

Unohdin myös hyvin harjoitelleet askeleen pidennykset ja sekoilin niiden kevennyksien kanssa ja päästin ponin oikomaan laukkaympyrällä, aijjai.. Tätä se jännitys tekee.



Olen kaikinpuolin tyytyväinen kisareissuun, vaikka radan ratsastus ei onnistunutkaan minun vikojen vuoksi, mutta Sunny oli supermahtava. 

Kiitos Nooralle aivan ihanista kuvista ja kannustuksesta! <3


5 kommenttia:

  1. Hienostihan se meni vaikka meno oli tosiaan aika jännittynyttä!

    VastaaPoista
  2. Te olitte kyllä super hienoja <3 Nyt ois hirvee motivaatio lähtee laamankin kanssa johonkin kisoihin :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyh sä ja päärynälaama ootte <3 Joo menkää meinaan wääksyssä olis 1.3 koulukisat.. ;)

      Poista
    2. toi wääksy voi olla liian tasokas meille xD

      Poista