torstai 4. joulukuuta 2014

4#Luukku Estreeneistä



Hellou jälleen, enään 20 päivää jouluun! Pahoittelen että tämä postaus ilmaantui vasta näin myöhään, mutta koulu, harrastukset ja talleilu vie paljon aikaa.


Aiheena on siis meidän estetreenistä juttua, mitä yleensä tapahtuu!

Nykyään - luojan kiitos - menen kaikki estetreenit satulalla, vaikka se onkin koulupainoitteinen yleissatula, mutta se käy vallan mainiosti meidän korkuisiin esteisiin mitkä eivät korkeutta uhmaa.


Yleensä paria päivää aikaisemmin irtohypytän ponilta liikaenergiat esteillä pois, jotta Sunny ei olisi niin innostunut selästä käsin ratsastaessa. Neitosella on tapana kuumentua ja riehaantua ratsastajan kanssa, kun enään kipua ei ole niin hyppiminen onkin vallan hauskaa.

Sani ei ole vähään aikaan enään esteiden jälkeen vetänyt päätänsä alas ja pistänyt jarruja pohjaan, mutta kun olen valmistautumassa nostamaan laukkaa ja ratsastamaan hyvälle tielle esteelle, niin silloin Sunny on pukitellut ja oikein räjähtänyt reippaaseen laukkaan.

Katso ihmeessä tämä video alta miksi ja miten

Linkki videoon
Linkki postaukseen

Esteillä on tullut hieman parempia hyppyjä, vaikka poni vielä sillon tällön jättääkin toisen takajalkansa muista jälkeen ja kaikki muutkin jalkasekoilut ovat vähentyneet. Kaikenlisäksi ponnistuspaikat ovat olleet paljon parempia, eikä aina tulla esteeseen kiinni tai loikata metriä aikaisemmin.


Vaikka kuva on hassusti otettu,
näätte selvästi jalkasekoilun takajaloissa mitä olemme purkamassa pois


Kaikki päivät ovat erilaisia, mutta tässä pieni pala meidän puomipiirakasta teille.
Toistaiseksi siis ollaan vielä hengissä, vaikka en kovin mielelläni hyppää Sunnylla sillä ponin kunnon pukit ovat oikeasti suuria, vielä paljon isompia kun tuossa kuvassa..:D

2 kommenttia:

  1. Ootte Sanin kaa ihana pari ja varmasti estetreeni tuottaa tulosta teijän kohdalla! :) Mut miten sä pysyt kyydissä kun poni tekee noin isoja pukkeja? :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon !!:33 Samaa toivon että tuottaisi tulosta, ja en pysykkään niissä jättimäisimmissä .. :Dd

      Poista