keskiviikko 10. joulukuuta 2014

10#Luukku The Hobbit - There and Back again & The Lord of the RingsNyt kun joulu on jo 2 viikon päässä, halusin vaihtaa luukkukuvan. Toivottavasti se ei ole aivan syöpää silmillenne D:

Tiistai-keskiviikkoyönä klo 0:03 oli kolmannen ja näin olleen viimeisen Hobitin Viiden Armeijan Taistelun ensi-ilta ja tottakai Tolkienin eli alkuperäiskirjan kirjoittajan faneina tilasimme ajoissa liput ja menimme sinne, vaikka keskiviikkona minulla olikin viimeinen koe. Elokuva kesti puoli kolmeen ja päivällä nukuin sekä olin tallilla, tämän vuoksi eilinen luukku julkaistiin vasta tänään.


Oma kommenttini tuosta uudesta Hobitista suurena Taru Sormusten Herrasta ja Hobitti kirjojen- että elokuvienfanina Peter Jackson (elokuvien ohjaaja) lisäsi liikaa Hobittiin; pari uutta, mielestäni lähes turhaa hahmoa. Alussa olin todella käärmeissäni, eihän kirjassa niitä ollut niin miksi tunkea leffoihinkaan niitä, mutta loppua kohden palasia loksahti paikoilleen eikä jäänyt niin myrkky olo. 

Pahoittelen pystykuvaa ja rumaa naamaani!xD

Elokuva oli muuten ihan hyvä turhista hahmoista ja jatkuvasta taistelusta huolimatta, samantasoinen kuin muut Hobitit silmissäni, ja erityisesti Smaugin ("pahis" lohikäärme) kohalla oli onnistuttu moitettomasti ja yllätyin iloisesti kuinka hyvin hän oli toteutettu; animoitu, ääntä käytetty ja "kameraa" säädelty.

Smaug kuului ehdottomasti lempihahmoihini niinkuin myös Legolas ja Klonkku.

En omista kuvaa

Kumminkin Taru Sormusten Herrasta trilogia vie elokuvana voiton Hobiteista, ja niiden kirjat tietenkin päihittävät elokuvat vaikka mikä olisi. 


Taitava Peter Jackson on kumminkin ainoa ohjaaja joka voisi onnistua ja onnistuikin niin hyvin näyttämään elokuvana mahtavaa Keskimaata ja kaikkea muuta J.R.R Tolkienin kovan työn tuloksia. 


Toistaiseksi viimeisen kerran pääsimme takaisin Keskimaahan ensi-illan parissa, monta kertaa aion leffat vielä katsoa ja kirjat lukea uudestaan. Tästä tekstistä olisi voinut tulla vaikka kuinka pitkä, mutta säästän teidän hermoja :D

Onko lukijoissa joku LotRin että Hobitin fani tai joku joka ei tykkää?? Mielipiteitä vaan tulemaan jos jaksatte ja haittasiko tälläinen postaus teitä paljon?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti