tiistai 16. joulukuuta 2014

+ 16#Luukku Valmennus 13.12Tämä ei siis ole varsinainen luukku, vaan lisäluukku muutaman päivän takaisesta Katariina Albrechtin eli Katan valmennuksesta. Varsinaiseen luukkuun pääset tätä klikkaamalla.

Huhhuh.. Emme tehneet mitään sen ihmeempiä valmennuksessa, mutta Sunnylla oli todella, todella huono ponitammapäivä, alussa se löntysti eikä kuunnellut juurikaan mitään -juuri sellainen evvk meininki ja perusratsastaminen tuntui mahdottoman sitkeältä siirapilta. Onneksi tunnilla oli ratsastaja joka meni ensimmäistä kertaa hevosella jolla nyt oli tunnilla, niin Kata ei voinut tehdä liian haastavaa tuntia.


Menimme temponvaihteluita ilman ohjankäyttöä, mitä teen aina yksin ratsastellessa eli en yleensä koskaan pysäytä Sunnya ohjalla vaan äänellä ja muilla avuilla. Valkussa poni oli kylläkin aivan eri mieltä, eikä mistään tullut oikein mitään. Sunny ei suostunut edes kunnolla taipumaan ja lopussa neiti oli vasta jotenkin hyvä, mutta kumminkin perusmenoon verrattuna alkuverkan tasoista aika jäykkää menoa.

Ponin mielipide asiasta :D

Noh ei aina onnistu, eilen poni oli superhyvä joten huono päivä ei onneksi jäänyt päälle.


2 kommenttia:

 1. Oii, ihana blogi! Ihana ulkoasu, ihania kuvia ja tosi söpö poni :3 Taidan jäädä seurailemaan ;)

  http://savuella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon ihanasta kommentista! :3 Kävin blogissasi ja liityin, aivan mahtava!

   Poista