lauantai 20. joulukuuta 2014

19# Luukku Mitä teen kun en ole tallilla?



Talleilun ja ratsastuksen lisäksi omistan muita harrastuksia, jotka myös vievät ponin lisäksi aikaa, kuten pienonsoitto jota olen harrastanut kohta 7vuotta Markku Harjunpään opetuksessa viikottain sekä kotona harjoittelemalla pienollani.


Luen säännöllisen epäsäännöllisesti mangaa, lehtiä ja kirjoja, tällähetkellä luku-urakkana on Perillinen -sarjan kolmas osa Brisinger.
Telkkaria ja tietokoneelta tulee aika paljon katsottua eri ohjelmia ja leffoja, melkein joka päivä katson Simpsoneita tai ja Family Guyta. Pelailen myös koneellani erilaisia itseäni kiinnostavia pelejä. Steamini on Torapony, peliseura kelpaa aina :D

LaeppaVika Fisu ja Rauski (Zappista syrjitään) - Yukicon 2013

Muita harrastuksiani on fanittaminen, surkea piirtäminen ja cosplay, pian uusi asuni on valmis ja tulette sitä valitettavasti näkemään bloginkin puolella. Tällähetkellä en enään opiskele Japania, sillä joudun keskittymään kouluun, mutta sitäkin olen opiskellut pari vuotta.

Plus tietty kaikki koneella hörräily

2015 vuoden alusta aloitamme ratsastusjousiammunnan Sunnyn kanssa, olimme jo yhdellä viikonloppukurssilla ja silloin päätimme aloittaa tuon lajin harrastamisen. Olin jo vuosi sitten käynyt jousiammuntakurssin, joten asia oli silloin uusi vain ponille.

Kaikenlisäksi pyrin viettämään aikaa parin ystäväni kanssa tallin ulkopuolella ja ehtiä hoitelemaan muita eläimiämme.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti