lauantai 7. maaliskuuta 2015

Koulukisojen 'peruuntuminen', sen sijaan cosplaykuvailua

Sain eilen sähköpostia Herttualasta ettei kisojen valitettavasti tällä kertaan mahdu kukaan ulkopuolinen mukaan, sillä sen omia tallilaisia oli osallistunut niin paljon.


Asialle ei mahda mitään ja kisoja tulee jatkossakin, joten päätimme äiskäni kuvata cosplay-asussani eli cossissa Sunnyn kanssa ensimmäistä kertaa. Tämä tarkoitti kypärätöntä ratsastusta, peruukki olisi mennyt pilalle ratsastuskypärän alla.

Oli ihan hyvä ettemme päässeet kisoihin, sillä tallilla tuuli meinasi heittää lentoon joten matkasta kisapaikalle kävellen ei olisi tullut mitään. Maneesinkin seinät lepattivat ja läpättivät ihan kamalasti ja maneesin vieressä ulkoilevat hevoset riehuivat, sekä koirat ulvoivat. Aika sekamelskaa menoa?
 
Joka tapauksessa hyppäsin maastakäsittelyn jälkeen ponin selkään ja jouduin tuulikelin ja tuulimörköjen vuoksi pitämään Sunnyn huomion kokoajan itsessäni ja ONNEKSI poni jaksoi keskittyä koko sen ajan enkä päätynyt maistelemaan maneesin maukasta hiekkaa.


Sunny tuntui ratsastaessa aika hyvältä, vaikka emme tehneet mitään taivutteluita ja ympyräkuvioita kummosempaa, enkä pystynyt cossini valjaiden vuoksi kunnolla mukautumaan ja rentoutumaan selässä. Uskokaa tai älkää, valjaiden laittoon meni melkein 2 ja puoli tuntia ja niillä ei ollut mikään maailman helpoin ratsastaa. :D

Muutenkin poni oli aivan superhyvä malli, Sunny oli hieman innoissaan, positiivinen energia oikein huokui ja aivan kuin poni olisi ottanut kuvauskerran tosissaan. Palkaksi neiti sai porkkanapaloja ja hirmuisesti rapsutuksia.

 Kesken kaiken pusuhyökkäys!

Onneksi kaikki meni hyvin, ja taas otimme pienen edistyksen askeleen eteenpäin, muttei tämä muuta mieltäni kypärättömyyden uhkarohkeus-tyhmyyteen ja en tule koskaan ratsastamaan kunnolla ilman kypärää.

Pääni ei haljennut, mutta itse halkesin onnellisuuden määrästä, että Sunny osaakin olla hieno neiti :3


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tykkään kans vaikken olekkaan maailman edustavin niissä! :)

   Poista
 2. Oi kun poni kulkee nätisti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Sunny olikin mahtiponi ja jaksoi hyvin keskittyä! Mitä nyt välillä vilkuiltiin molemmat ulkopuolella olevia hevosia :D

   Poista
 3. Sunny on kyllä sulonen! Sun blogia on muutenkin kiva seurailla!

  VastaaPoista