tiistai 31. maaliskuuta 2015

"Edustavaa" menoa


Vanha kunnon takatalvi iski ja lujaa, nyt maa on taas lumiräntäpeitteen peitossa ja kevään vihreys on jälleen haave. Onneksi päivät ovat toodella valoisia myöhään asti, tallillakin näkee vielä ihan hyvin ilman ylimääräisiä valoja kahdeksaan saakka.

Sain viimein käsin kirjottua uuteen satulahuopaamme neidin nimen, siitä ei tullut todellakaan siisti eikä se oikein sovi huopaan, mutta menkööt nyt kotikäytössä.
 Muuten rakastan tuota huopaa, se hengittää mahtavasti, pysyy paikoillaan eikä lepsota.


Ratsastelin sitten pitkästä aikaa kollareilla, kun olin ollut hieman kipeä niin en jaksanut vaihtaa kylmempiin ratsastushousuihin ja kaikenlisäksi kastaa niitä lumisateessa.

Olimme Sunnyn kanssa todella "edustavan" näköisiä, ponin kaula märkä sateesta, harja takkuinen, huovassa epäsiisti töherrys ja ratsastajalla likainen huppari, reinot, kollarit ja villasukat jalassa. Noh eipä se kotikäytössä mitään haittaa.


Pahoittelen että kuvat ovat hieman blurreja, äiskälläni ei ollut laseja ja kaikenlisäksi jouduin niitä hieman kamerasta muokkailemaan kirkkaammiksi ja sen jälkeen värejä todenmukaisemmiksi.

Reenailtiin ihan rennosti ja Sunny oli ihan hyväntuntuinen, ehkä hieman tahmeahko eikä liike ollut jatkuvasti niin ponnistavaa ja energistä.
  Luulen tosin että se johtui kollareistani, jouduin hieman pitämään itseäni liukkaassa satulassa reisillä, jolloin paine hidastaa hevosta eikä vauhdin hidastuessa minun tarvinnut pitää itseäni pienellä määrällä reisivoimalla satulassa. Tosin kertaakaan tasapaino ei heitellyt, joten tämä taisikin olla aika turhaa.

Sunny sai tänään myös pitkästä aikaa omenan hyvitykseksi räntäsateessa seisomisessa kun kuvailimme satulaa ja oi voi voi kun maistui niin hyvälle.. :3

2 kommenttia: