sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Rosarin seurassa jälleen ja pientä "rataa"

Tähän toisen postauksen perään heti toinen!


Sunny pääsi tänään juoksentelemaan Rosarin kanssa kentällä kaiken onnistuen vallan mainiosti, vaikka alussa hiukan stressasin turhaan hampaat irvessä kun Rosarin ja Sanin kokoero on aika suuri.. Rosar on iso kiltti nallekarhu ja Sunny nöyrä neiti joten ongelmia ei ollut muutakuin se lämpö.. Aurinko paistoi ja oli kauhean kuuma, joten molemmat hikeentyivät jonkinajan päästä. Ymmärsin heidän lämpötuskaa mustassa pipossani, harmaassa lämpöisessä hupparissa ja mustissa ratsastushousuissani varsin hyvin. Jonkinajan hikijuoksutuksen sekä jäähdyttelyn jälkeen palasimme rauhallisesti tallinpihaan, jolloin Rosar pestiin letkulla ensin, jonka ajan taluttelin Sania. Neiti päätti pysähtyä, hieman hikisenä piehtaroida keskellä tallinpihaa onneissaan, tiemättään että joutuu kokopesuun.>:) Pesu sujui oikein hyvin, vaikka Sunny olisi mielummin pessyt itsensä mutavedellä..




















Tuo jalanvenytys :'D



Ja sitten märkäponi



Mikämitämikämitä .__.


..Ja sitten se pää olikin jo siellä..



Jouduin odottamaan hetkisen poninkarvan kuivumista ennen kuin pääsisin selkään, joten otin kuvia Ainon avustuksella, koska Sunny hiukan hyöri ympäri jalat ristissä. Saimme kuitenkin yhden tai kaksi hyvää rakennekuvaa, onneksi..




















Ja eikun oksien kimppuun :D







 Muutama kuva "radastamme" ja alkuverryttelystä, Aino pystyi hetken aikaan ennen lähtöään ottamaan kuvia, kiitos siitä!!

Alussa ponia ei voinut vähempääkään kiinnostaa kunnolla selän käyttö ja aivan hienosti liikkuminen, joten jouduin puoli tuntia väsäilemään radan ja ympyröiden kera, kunnes rupesi oikea asento löytymään. Lopulta laukkakin melkein koko pitkänsivun ajan onnistui joka kerta ilman yhtäkään pukkia, pujottelut onnistui, poni rupesi vääntyilemään hienosti, vastasi apuihin.. Olen jälleen ylpeä lehmästä neidistä.










Sunnyn ilme.. :''3






Eeeli tollane :'D




Väshy tuli :'3



Muutama edustava pääkuva ja sen lisäksi vakavia kuvia. 


Hyvää pääsiäistä!!

















Humaltunut huumeponi.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti