sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Lettejä

Olen varmaan ainoa hevosihminen joka todella pitää sateesta; se tuo raikkautta, söpöä tuoksua muualta sekä hevosista, kauneutta, ääni on ihana .. Ahh niin pidän siitä. Toki pois voi jättää mudan, kosteuden kaikkialla mihin haluaa istua, törkykaviot/jalat ja tuulen jos sitä on.
Kumminkin, tallille päästyäni päätin lukea paksua kirjaa nimeltä Eragon harjapakin päällä, antaen Sanin vielä olla tarhassa lämmin ja paksu sadeloimi kumminkin päällään. Nooran ja Ainon saapuessa varusteineen laitoin kirjan pois ja lähdimme kaikki hakemaan hevosia mutaisina ja märkinä sitäkin mutaisimmista ja märimmistä tarhoista.

Märkä poni = Hyvä tuoksu :3

Kehvaleen Sunny päätti lähteä kauemmas tarhan toiseen päätyyn, että varmasti joudun pahoihin mutakohtiin, ja portin lähellä tamma halusikin kiertää likalammikon toiselta puolelta kuin minä josta seurasi riimunnarun loputtua kiskaisu ja tadaa, kumisaappaani löytyi lätäköstä. :D


Poikkeuksellisesti laitoin Sanin tuohon turvaan sateelta

Sain kunnolla kuivailla Sunnyn harjaa ja päätä pyyhkeellä, kunnes päätin aloittaa harjan harjaamisen siistiksi ja lettien teon kaikkialle harjaan, jotta ponille tulisi kiharat!
Letit jäivät pian kesken, sillä Aino oli saanut Rebellan valmiiksi ja Noora Hugon valmiiksi maastoreissua varten ja viime hetkessä päätin lähteä heidän mukaan taluttaen Sunnya. Reissu meni kaikkien osalta hyvin, Hugolla oli "VÄHÄN" energiaa kappelilenkin matkassa ja Rebellalla hidasta käyntiä yllinkyllin ja ravikohdissa innolla laukkaa, eikä minun silmiini osunut pukkeja, vaikka niitä aika varmasti tulikin ruskealta ponilta.



Lenkin jälkeen lettien teko jatkui ja jatkui, kunnes loppu häämötti ja harja loppui. Työ oli onneksi tehty, Sanikin ehti jo aikoja sitten kyllästymään koko letteihin, varsinkin paikalla pysymiseen, joten kottikärryt saivat aikamoista pahoinpitelyä.. Poni innostui saadessaan suitset päähän, Apple Jack -loimen päälleen ja päästessään maastoon uudelle lenkille, sama kappelilenkki. Neiti käyttäytyi aivan mahtavasti, autotkaan eivät häirinneet. Autoilijoita tosin tuntui häiritsevän tamman letit ja raidakas loimi sekä taluttajan harmaa pullatakki..


Letitetty harja :)


Miksi sitten halusin ne kiharat ja laittaa sen takia letit??


Anteeksi, äiskäni näkyy upeissa tallivaatteissa!









Pitäähän sitä saada poseerata omalla tyylillä!





Lehmäni. :'3


Toivottavasti ei pilannut yhdenkään kuvan laatua, sillä kaikki olivat oikeasti hyvälaatuisia, karsin huonot pois.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti