maanantai 14. huhtikuuta 2014

Maastoilua heijastinsäädöillä



Auto ajaa pihaan, pysähtyy jolloin auton ovi aukeaa.. Pitkätakkinen mies astuu ulkoilmaan, mutaiseen maahan kuunteluhärveli ja raspausvälineet mukanaan. Mustavalkoinen sekä hiukan ruskehtava poni aavistaa miehen aikomukset ja rupeaa vehtailemaan epämukavasti. Taas tämän asian aika.

Eläinlääkäri tuli siis raspaamaan tamman hampaat, ja lopulta Sunny osasi käyttäytyä ihan hyvin. Hammaspiikkejä ei ollut, mutta pientä alkua jotka oli sitten iha hyvä saada pois. 
Kaiken hirveäksi vaihdoin uudet kuolaimet, oliivikolmipalaiset suitsiin ja putsasimme ponin vielä paremmin lääkärisedän lähdettyä ja lähdimme kentälle vielä silloin punaisen ja siistin juoksutusliinan kera. Sanin mielestä on niin kovin kyllästyttävää ja tylsää juosta samaa ympyrää kierroksesta toiseen, joten välillä se oli myös saatava muillekkin selväksi niskuroimalla liiankin selvästi. Muuten meni aivan ihanasti ja Sunny totteli todella, todella hyvin!! Tammalle taisi tulla hiukan hiki kun niin rankasti sai juosta mikä oli tarkoituskin. Veimme ponin hirveän, vaalean fleecen kera tarhaan muutamaksi tunniksi, joiden jälkeen kengittäjä saapui ja laittoi takajalasta lähteneen sekä hukkuneen kengän paikalle aivan uuden. 


Viimein pääsimme rauhalliseen maastoon, tosin alusta meni noin puolituntia säätää heijastimien sekä kuolainten kanssa. Sani malttoi hienosti odottaa, samoin maastossa ei tullut energiapurkauksia. Muutama säpsähtely tuli, isoin pelästyminen sillon kun matkin fasaanien ääntä rääkäisemällä Sanin selästä: "ÄöÄÖörgh!!" Hups.. :''D 









Lenkin jälkeen rentoutin ponin oikein kunnolla hieman hieromalla ja harjailemalla oikein hartaasti, sekä  "hieromisharjalla". Päivä oli onnistunut, ;3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti