torstai 17. huhtikuuta 2014

Emppu tallilla! ((PALJON kuvia))

Saatiin viimein juuri ja juuri sovittua hyvä päivä Empun eli Emilian kanssa jotta hän pääsisi Sania katsomaan Alangolle. Emilia on tosiaan Tavelassa ratsastanut ja hoitanut samaa ponia kuin minä, Miltonia, eli Sunny oli hänelle tuttu poni, vaikka hän lopettikin Tavelassa käymisen ja Miltonin hoitamisen kun sai oman ponin, Mojan. He ovat kuin luotuja toisilleen, vaikkei heistä olekkaan harmin vuoksi ollenkaan kuvia..
Kumminkin, Emilia pääsi ratsastamaan Sanilla oikein hyvin, ei yhtäkään pukkia ja menitte hienosti!! Näimme myös Emilian parhaan kaverin ja samalla meidän molempien luokkalaisen, Jessin tallilla. (lempinimi;))
Ratsastuksen jälkeen päätimme Ainon ja Emilian kanssa irtojuoksuttaa ja -hypyttää Sunnya ja Rebellaa samaan aikaan kentällä, ponit olivat aika hyvin ja jaksoivat mahtavasti, vaikka väsymys tai kyllästys rupesi viimeisillä pompuilla tulemaan esiin. Rebella on irtojuoksuttaessa kehittynyt valtavasti; peppu ei enään käänny käskyttäjän suuntaan, pukit ovat vähentyneet, pirteys on kasvanut, äänellä liikkuminen toimii jotenkin,.. Mahtavaa!
Emilia sai samalla tosi upeita kuvia! Wau, kiitos!


































Hehkeä !:'D


































































































Ja tässä hän on :DDDD



KIITOS HEI KUVISTA JA SEURASTA! ;3
Toivottavasti et ihan lyttääntyny ponie välii :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti