maanantai 7. huhtikuuta 2014

Irtojuoksutusta sekä hypytystä kaverin kaa, hevosmessuilla..

Päätettiin Nooran, eli Hugon hoitajan/vuokraajan kanssa että juoksutamme Hugoa sekä Sunnya samaan aikaan kentällä, joten eikun tuumasta toimeen. Kokoero ei näiden kaverusten välillä tuottanut onnettomuuksia eikä muitakaan ongelmia, sitä vaaraa ei ollut.
  Suurilta osin se meni siihen, että Sunny seurasi reippaasti edellä hölmöilevää Hugoa, saimme molemmat juoksemaan sekä laukkamaan pienellä säädöllä! :D

   Se oli todella suloista katseltavaa, mutta vielä suloisempaa oli hypyttää jonkin ajan päästä molempia. Nuorta ja vähän irtohypytettyä Hugoa varten laitoimme pienen esteen aivan kentän reunaan, ja Sunnyn este viereen. Monien hyppyjen jälkeen laitoimme vielä kahden esteen sarjan ja laitoimme hevoset menemään sen muutaman kerran, kunnes olikin sitten kunnon jäähdyttelyn aika.
  Kaikki meni aika hyvin, jos ..muutamaa.. kieltäytymistä ja puomin tiputtamista ei lasketa, eikä myöskään esteiden laitto -säätöä.
Meillä oli erittäin hauskaa vaikkakin vain videoita tulikin, eikä melkein ollenkaan kuvia. Jossain videossa tulette sitten näkemään niitäkin pätkiä..:)

Kiitos Noora ja Hugo mahtavasta seurasta! <3



Tuollainen heinäpää odottaa melkein joka päivä tarhassa :)




Sitten sosiaallisuuteen..
Tosiaan, olimme samaisen Nooran kanssa hevosmessuilla, 5.4 lauantaina 

Tuli kaapattua paljon tavaraa mukaan, mikä näkyi lompakossa turhankin selvästi.. Ostoksista en vain viitsinyt ottaa kuvia, te näätte sitten käytössä aina mitä olen ostellut lisää. (olen laiska levittämään ja vieläpä sen jälkeen siivoamaan asioita vaikka siivosinkin kaikki pakkini, putsasin harjani ja pesin suitset samaisena iltana..)





Messuilta vielä muutama kommentti

Tavaraa oli yhtäpaljon, ehkä hiukan enemmän kuin muutama vuosi sitten kun kävin siellä ostelemassa hoitohevosilleni tavaroita, mutta ihmisiä tuntui olevan paljon enemmän, välillä katsomo oikein tursusi niitä. Ihmisten määrän huomasi myös pitkän juoksutusraippani avulla jolla hutasin joka toista ihmistä, erityisesti Noora joutui valitettavasti uhriksi.. Olen pahoillani jos/että sait juoksutusraipasta ja ehkäpä jos sait raippakammon.. D:
Tapahtuma oli mielenkiintoista ja suhteellisen monipuolista, vaikka kaikkea emme katsoneetkaan. Osa eli yksi tai kaksi tapahtumista oli samat kuin Horse Fairissa, mutta suurimaksi osaksi ei.



Tuollaiset lännensuitset tuli ostettua ja heti samana päivänä pestyä, kokeiltua ja säädeltyä. Että rakastan noita suitsia... :''3 


























Muutama lisäkuva, hiukan heilahtaneita osa kun ponineiti yritti änkeä syliin. Ratsastuskuvia ei ole, koska en oikein pysty ratsastamaan ja ottamaan samaan aikaan kuvia kun ratsastan.. :D Ellei sitten puhelimella mutta antaa sen jo olla.

























Mitäs näistä kuvista sitten vielä seurasi?



Niin, sitähän minäkin..:3



Ratsastuksesta..
Juoksutin Sania ennen ratsastusta noin 10 tai 15min, kunnes nousin hellästi selkään ja annoin pohkeita. Hiukan vaati totuttelua ohjiin ja Sanilla kesti hetken tottua edes suitsiin. 
Ratsastaessa neiti käyttäytyi oikein mainiosti kokoajan ja olen ylpeä ponista. Ja miksiköhän?
Noh, menimme muunmuassa ympyrällä taivutusta eteen ja alas, nopeita mutta huolellisia pysähdyksiä, koottua ja lisättyä ravia, peruutuksia, pohkeenväistöä,.. Selkä ei vaivannut sitten yhtään missään kohtaan! 





(Ratsastin huovalla ja loimivyöllä, mutta en ottanut kameraa silloin esille, tässä puhelimesta yksi kuva juuri ratsastuksen jälkeen)


Kännykän laatu.. :'D
Oli pakko ottaa salamalla kun kamerassa ois näkyny muuten vain mustaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti