lauantai 13. elokuuta 2016

Ypäjä alkaa

Huomenna se tapahtuu.

Sunny muuttaa Ypäjälle uuteen kotiinsa, 
ja oma muuttoni on heti seuraavana päivänä.
Lauantain ja sunnuntain välinen yö jää viimeiseksi omassa sängyssä nukutuksi yöksi.


Uudenlainen elämä alkaa ja isot haasteet odottavat, heti asumisesta lähtien. Asuntolaelämä tarkemmin ajatteluna pelottaa, olen tottunut elämään omassa huoneessani tyytyväisenä nurkassa istuen, mutta nyt pitäisi asua monen eri ihmisen kanssa saman katon alla. Luultavasti vielä samassa huoneessa 24/7 vieraiden ihmisten kanssa. En malta odottaa sitä teiniäksyilyä, paskanpuhumista ja loputonta draamaa.

Opettajat ovat uusia (kaikki vihaavat minua heti ensimmäisen tunnin jälkeen:D) ja tunnit ovat luultavasti hieman erilaisia sisällöltään ylä-asteeseen verrattuna, mikä olisi hirmuhyvä juttu. Lukio tai ylä-astemeininki ei ole ollenkaan itselleni sopiva ja veikkaan, että nyt tuosta opiskelusta pystyy jopa nauttimaan ja keskittymään. Eikä vain piirtelemään ja kuuntelemaan musiikkia kuulokkeista 

söpöjä vihkoja reppu täynnä <3 
Yritän Ypäjällä toden teolla panostaa huonoinakin päivinä koulunkäyntiin, mutta en myöskään halua stressata opiskelusta ja arvosanoista, vaan löytää se kultainen keskitie.

Ala-asteella hevoshöperyyttä vihattiin, hävettiin ja tietenkin vitsailtiiin jatkuvasti meidän luokalla. Tietenkin meetwursti oli jokaisen päivän 'tuore' vitsi, hepoista naljailtiin jatkuvasti ja kirjoitelmiin lätkäistiin usein hevoskielto. Ymmärrän, suusta pääsi ulos vain hevosaiheiset jutut ja kaikilla se rupesi ottamaan päähän. Paitsi meidän omalla pikkuisella heppatyttöryhmällämme.

Nyt melkein kaikki opiskelussa on jollain tavalla hevosiin liittyvää, ja elämä pyörii heppojen ympärillä, voiko parempaa opiskelu- tai asumisympäristöä kuvitellakaan?
Silti tämä lapsuuden unelma jännittää ja hermostuttaa, onko minusta tähän?

Häpeän määrä on sanoinkuvaamaton

Opettaja sai hyvin nopeasti hevosista yliannostuksen ja tarinavihot olivat täynnä ystävällismielin kirjoitettuja hevoskieltoja.
Joskus se ihan suuttuikin eikä nuollut persettä :D


Näyttikö muiden ala-asteen vihot tältä?



..Tai ylä-asteen? :D


6 kommenttia:

  1. Kirjoitat tosi kivasti. Olet valmis ja siellä on varmaan paljon paskanpuhumista niin ihmisistä kuin hevosista. Tottakai jännitys on normaalia. Itse olen ala-asteella vielä ja vihkoni näyttää pahemmelta:D meidän koulussa ei ole ns.heppakieltoa mutta kyllä sekin ilmi tulee välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta kommentista!
      Joo, heppaihmisten keskellä sitä seläntakan puhumista riittää :/
      Hyvä etten ole ollut ainoa sotkuvihoilla joiden sivut on täynnä hevosia.. :D Nauti vielä ennenkuin se kielto tulee ja jos se tulee niin kapina pystyyn :D

      Poista
  2. Jokaisessa porukassa löytyy aina ne inhottavat tyypit, mutta uskon että Ypäjällä on paljon samanhenkisiä ihmisiä kuin sinä :) tsemppiä uuteen kouluun! Ja pakko myöntää, itselläni erityisesti ala-asteella vihkon kannet olivat heppatarroja ja kuvia täynnä, yläasteella raapustelin tyhjille sivuille hevosten kuvia, ja vielä lukiossa sama piirrustusharrastus jatkui :D Lukion kuviksessa jopa maalasin ison hevosaiheisen työn, onneksi opettajakin harrasti hevosia, joten ei pistänyt pahakseen vaikka poikkesinkin "vähän" tehtävänannosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, toivotaan! Oi vitsi sun heppapiirrustuksia olis niin kiva nähdä, veikkaan että oot aika hyvä piirtään heppoi :)
      Ja joo, täälläkin päin kuvistyöt olivat täynnä heppoja, tehtävänannosta riippumatta.. :D VOi niitä opettajaraukkoja. Kiitti taas niin ihanasta kommentista :)

      Poista
    2. Itseasiassa, oon kamalan huono piirtämään yhtään mitään :D Siksi harrastankin mielummin maalausta, vaikkakaan mittasuhteet ei ihan ole vielä hallussa monen muun seikan ohella :D täytyy katsoa, josko joskus julkaisisi blogin puolelle joitain töitä :)

      Poista