maanantai 15. elokuuta 2016

Saanen esitellä..



Perheen uusimman jäsenen, Dragonin!


Muuton yhteydessä koukattiin hakemaan traileriin tämmöinen kyytiläinen Sunnyn seuraksi.

Tosin Sunny oli loukkaantuneen oloinen kun touhuiltiin Dragonin kanssa, mutta neidin huomatessaan Dragonin olevan ihan kiva tyyppi mustasukkaisuus lähti. Ponit ovat jo kiintyneet toisiinsa, ja hirnuvat toistensa perään. Dragonilla saattaa olla suuremmat aikeet mielessä, mies kun on..

Tämmöiset pikkuhaaverit löytyvät, erottuvat helosanin ansiosta kuvasta hyvin

Tarkemmin uudesta tulokkaasta, Dragon on 6-vuotias Puolasta saapunut puolalainen poni. Isä on huzul ja äiti puolalainen poni kuc, mikä tekee Dragonista samanrotuisen kuin äitinsä. Mikäli siis tajusin oikein, kuc on suomeksi Puolalainen poni ja he kasvattavat niitä samalla tavalla kuin muut welsh-poneja (erilaiset sektiot). En osaa puolaa, joten en voi sanoa mitään varmaksi, tälläisen kuvan sain erilaisista sivustoista. Linkkaan ne Dragonin omalle sivulle, kun saan sellaisen väsättyä.

Ruuna on ratsastuksellisesti perusratsastettu ja lähemmäs kahta vuotta jäljessä muista ikäisistään. Muunmuassa laukannostot, kääntyminen ja ynnä muut ovat raakoja. Ja kuten ulospäin näkyy, Dragon on erittäin kuiva, lihakseton ja laiha, joten aivan projektitapaus.

Lisäksi ostotarkastuksessa todettiin poika myöhään ruunatuksi kaveriksi, mutta käytös ei ole huutelua ja heiluttelua sen orimaisempaa.

Kengät ovat tosi pitkät, vasta kengityksen jälkeen uskaltaa tehdä käyntiä kummempia juttuja. Sentään kerkeämme tutustumaan toisiimme.

Koitettiin ottaa parit yhteiskuvat, ja Dragonin osalta ne onnistuivat hyvin.
Itse en voisi olla yhtään epäedustavampi ja hirveämmän näköinen. Hyi kamala. :D

Ruipelo laiheliini

Tervetuloa ihanuus! 
Lempinimeksi ajattelin nimeä Draco :)

12 kommenttia:

  1. Ihana uusi tuttavuus! Äkkiäkös se tuosta vähän saa massaa ympärilleen ja on kuin uusi hevonen ;) Näyttää todella kiltiltä tapaukselta ja varmasti kiva saada projekti jolla pääsee sitten touhuilemaan oikeasti kaikenlaista :) Draco kuulostaa oikein hyvälle nimelle, vaikkakin itse saattaisin vielä koittaa vääntää helpompaa nimeä tuosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, toivon mukaan saa nopeasti massaa :D joo on kyllä todella kiltti, riittää kivaa tekemistä :)
      Totta, totta. Dracokin on aika vaikee huutaa :D
      Ja kiitti kommentista!

      Poista
  2. Onnea tuhannennen miljoonannen kerran! <3 Sulla on nyt lihotus ja laihotus projektit, joten vaihtelu virkistänee. nopeasti se tosta lähtee pyöristymään. Sulla on sitten lisääntymiskyvytön ori ;) Onnea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ja joo, nää on iha yö ja päivä :D työtä kyllä riittää.
      Kiitos paljon <3

      Poista
  3. Voi että, sanoisinko että oot löytänyt Sunnyn kopion, ainakin väritykseltään :D Hieno hevonen, ja onnea uusiin haasteisiin D:n kanssa :) Isosti myös onnea uudesta kavioliitosta :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu toi väritys kiinnitikin facebookkia selatessa huomion että oli pakko mennä näyttämään äiskälle että katsoppas kui on samanvärinen :D ja sehän si innostu. Kiitos paljon, haastetta tässä kyllä on :)

      Poista
  4. Ihanaa että sait toiden kaviokkaan! Sunnyltä näyttää. Sitten kun vähän treenaatte ja D saa massaa ympärille niin teistä tulee mahtava pari! Mitä ajattelit kisata vai kisaatko? Muuten ratsastako vielä sunnylla? Oon vähän hukassa kun uusi lukija vielä olen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väritys on kyllä todella samanlainen! Onneksi ovat rakenteeltaan ja luonteeltaan tosi erilaiset :D

      Kisaillaan sitten muutaman vuoden päästä kun kehtaa mennä, mutta aikaa tämä vie, on meinaan nelivuotiaan tasolla ja tosi orimainen.

      Ja ei haittaa yhtään, en ole kyllä infoillut ollenkaan mitä Sunnyn liikutuksille kuuluu :D Ihanaa kun kysyit, tällä hetkellä ollaan vaan kävelty ja sillon tällön oon ratsastanut ihan vaan käyntiä. Jalat piikitettiin tuossa jokin aika sitten ja sai vahvat lääkkeet, ja vaikka nyt saisi jalkojen puolesta ottaa pikkuhiljaa ravia, niin nyt taas toisen etujalan kavio on kärsinyt kenkien irtoilusta ja tällä hetkellä taas kengätön ja lohjennut tosi pieneksi, ettei uskalla kuin kävellä pehmeällä kentällä. Kengittäjä on kylläkin tulossa, joten sen jälkeen rupean ratsastelemaan enemmän pikkuponillakin. :)

      Poista
  5. Onnea uudesta ponista! Draco näyttää kyllä tosi kivalta ja sitten tietysti vielä paremmalta kun on normaalipainoinen ja lihaksia :) Toivottavasti teillä alkaa sujumaan hyvin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Juu D on kyllä tosi kiva kaveri, ihanaa puuhailla sen kanssa. Tähän mennessä on mennyt ihan hyvin, kokoajan paremmin ja paremmin. :)

      Poista
  6. Onnea uudesta hepasta! Ihana ulkoasu sulla blogissa :)

    kambozu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!

      Käyn katsomassa sunkin blogin :)

      Poista