sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Tuulinen tallipäivä -videopostaus


Laittakaas mutterista HD-päälle! ja linkki videoon

Pahoitteluni kun jouduitte katselemaan kamalan rumaa naamaani sekä outoa ja ujoa käytöstäni. Yritin kyllä olla mahdollisimman selvä, mutta sekaisena ja epäselvänä ihmisenä se on mahdottoman vaikeaa. 
Tässä vielä päivästä parit kuvat :)

Kaukaa..

Läheltä10 kommenttia:

 1. Tää oli kivoin videopostaus, minkä oon kattonu. Lisää tämmösii.:) Tää on nykyään mun lemppari blogi, kun teet usein postauksia ja on paljon kivoja kuvia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wou apua.. Kiitos ihan sikana!! :oo <3
   Empä odottanut ollenkaan että joku olisi todella katsonut loppuun saakka ja tykännyt, ja sitten lämähtää tälläinen kommentti :o

   Poista
 2. Ihan älyttömän hyvä video ja huomaa että oot panostanu! Tää oli parempi kun useimpien tuhatpäisen lukijakunnan omistavien hevosbloggaajien videot :)) Ja kuvatkin oli hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis täh ootkohan oikeeseen osoitteeseen kommentoinu.. Ei uskoisi että joku todella tykkäsi ja vieläpä kirjoittaa noin ihanasti ja mahtavan kommentin, suurenmoinen kiitos sulle <3

   Poista
 3. Tosi kiva video! Käytkö aina maastossa taluttaen? Ja onko tuo harja hyvä millä harjasit ponin harjaa? Olen itse ajatellut ostaa sellaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Käydään myös ratsastaen, mutta vaihtelevasti myös maastakäsinkin :)
   Juu on! Ite oon ainakin tykännyt, eikä ainakaan meillä revi jouhia :D Tosin todella, todella paksuun harjaan tai häntään ei varmaan sovi, ellei sitten harjaa pienemmissä erissä. :)

   Poista
 4. kiva video! mikä on tuon ensimmäisen taustallasoivan laulun nimi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nimeltään Happy Music ~ Ukulele Instrumental.. Linkkaan sen tähän: https://www.youtube.com/watch?v=dQFxVkJwVdo
   Ja kiitos paljon :3

   Poista
 5. sovit kyllä super hyvin tolle ponille;)♥

  VastaaPoista