torstai 2. huhtikuuta 2015

Pehmeää reenaamista omppukuolaimin


Testailin uusia omenanmakuisia kuolaimiamme pitkästä aikaa, ja Sunny oli selvästi -vieläkin- todella ihmeissään kevyemmistä ja oudon makuisista kuolaimista. Ihan hyvin mielin Sunny piti kuolaimia suussa ja otti ne vastaan, mutta selvästi poni oudoksui niitä.

Ratsastellessani ponin äänitorvi eli suu oli hiljaisempi kuin peruskuolaimilla, vaikka pieni kuolahuulipunareuna tulikin ja saman olen aikaisemminkin huomannut omppukuolaimilla körötellessämme. Suun toiminnalla tarkoitan siis kuolaimen mutustelua hevosen rentoutuessa, josta tulee valkoista kuolaa eikä ääntelyä.. :D

Tälläkertaa kuvia on vain rajattu tarpeen mukaan, mutta harmiksi vain osa oli tarkkoja (äiskäni unohti silmälasit kotiin) Joskus voisi olla blurrikollaasi, kuinka kaikki muu on kohdallaan paitsi tarkennus..xD


En pyytänyt ponilta muutakuin rentoa, pehmeää, pyöreää ja joustavaa menoa ja sitä sainkin eli helppo reeni oli onnistunut ja Sunny tuntui superhyvältä. Yleensä pyydän aktiivisempaa liikettä takajaloista ja energisyyttä enemmän, mutta nyt tyydyttiin tälläiseen jumppapallopyöreyteen. 
 
Laukkaa otimme aika lyhyitä pätkiä ja kerran poni possuili tiikeröimällä pikkuloikan enkä voinut kuin nauraa selässä.

Väärä laukka ;)


Loppukäynnit tassuteltiin naistensatulassa ja väärinpäin. Sain jopa ohjattua ponia vallan hyvin "ohjastavilla ohjasotteilla"! 

Näkymä selästä, voi että väärinpäin meno on hauskaa niinkuin myös ilman satulaa meno. Ja ylipäätään ihana poni ja hevostelu. :)

Rähjäinen ja räjähtänyt letti

Ajankohtainen kiitos teille ihanimmat lukijat kun vastailitte kyselyyn kuvien muokkaamisesta ja jatkossa aion muokata ja rajata kuvia suoraan kamerasta vain jos on tarve, sillä laatu muuttuu rawr-tiedostosta pakosti jpg-tiedostoon, mikä ei näytä niin tarkasti yksityiskohtia.
 
Vastaamisenne todella auttoi epävarmaa oloani, jättikiitos!!

2 kommenttia:

  1. Ihana sam <3 ootte niin hienoja. Sani kulkee niin nätisti ja pehmeesti. (toisin kun erään laama) ja tuo punainen on niin teidän väri. Ja se sunny bodeeraus oli ihana <3 saat tehä meidänkin huovalle saman tempun. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos <3 mutta äh me ollaan vaa semmosia matelevia matosia, te ootte Hugon kaa nii ihania ja hienoja - varsinki si ku palaset loksahtaa yhtee ku Huigilla on nii näyttävä liike :o <3 Ja joo punanen on meidän, sininen teidän ;))
      Hyi se on ihan hirvee ja hepatkin osaa paremmin bodeerata xDDD

      Poista