perjantai 10. huhtikuuta 2015

Hyppelyitä

Sori blurrikuva!

Tuulinen sää on saanut Sunnylle hieman hömppäenergiaa ja ennen selkään menoa päätinkin hypyttää ponia, jotta turha energia saataisiin pois eikä poni hölmöilisi. Aloitin verkkaamalla maastakäsin ja Sunnyn verryttyä laitoin ponin pomppimaan kahden esteen sarjaa.

Neiti katsoi ihmeellisen hyvin ponnistuspaikat ja laukkansa pituuden, eikä tiputtanut puomin kuin kerran! Korkein este oli 70cm jonka hyppäsimme vaikeampaan suuntaan yhdessä :)


Tämän jälkeen varustin Sunnyn, hyppäsin selkään ja tulimme vielä pienen ristikon yli molemmista suunnista ihmeellisen hyvin ilman pukkeja tai tiikeriloikkia!
 Oma asentoni tosin on hirveä takakeno, kehoni oli jo valmistautunut rodeoon.. No eipä auta muu kuin hakea rutiinia hyppäämiseen ja hypätä edes niitä pieniä ristikkoja.Sunny kyllä tykkäsi ihan hirmuisesti, lopuksi ratsastelin kevyesti ponin vielä läpi ja jätettiin reeni sitten siihen.


Olen muuten viikonloppuna Tampereen Hevosmessuilla ihanassa seurassa ja koetan saada messuilta paljon kuvia! Ainakin ostoksia esittelen jossain muodossa. Nähdään siellä!

4 kommenttia:

 1. Hauskat kuvat! :) Ja muutenkin kiva postaus. Ootko muuten heppamessuilla lauantaina vai sunnuntaina? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia hirmupaljon!! :)) Ja molempina päivinä :D

   Poista
 2. Ihania kuvia teillä taas <3 Sampsa on niiiiiiin hieno <3

  VastaaPoista