perjantai 15. elokuuta 2014

(videopostaus) Miksi meidän pitää alkaa harjoitella esteitä?

Muutama päivä sitten sain videon "muokattua", en siis pahemmin sitä muokkaillut niin väsyneenä, mutta valmis se on silti. :) Linkki on tässä, jos video alapuolella ei toimi. Pahoittelen musiikkia.. :'D
Videolle otin tahallani enemmän epäonnistumisia, jotta näette paremmin että esteet ovat meillä vielä totta puhuen aika kaamean näköistä menoa, sillä Sunny innostuu kovasti, ja innostuessaan tekee "tiikerihyppyjään", jotka oppi syvästi päähänsä Tavelasta satulan aiheuttamista selkäkipuista. Mitään kipuja ei Sunnylla ole, itse tarkastan selän ja jalat päivittäin. Opittua, innokasta käytöstä vain. Voihan olla niin, että huonot muistot ja nimenomaan ne kipumuistot ovat palautuneet, jolloin opittu käytös palaa, sillä nuo tiikerit tulee aina oikeaan kierrokseen, sekä esteillä yleensä sillon kun Sunny hyppää kaukaa ja lähdenkin hyppyyn mukaan huonosti ja annan ohjaa, mutten tue Sania.


Käytös pitää saada pois vain hyppäämällä enemmän ja kannustamalla, vaikka itseä sapettaisikin kun ei voi vain mennä esteiden yli, vaikka jonkin aikaa siltä tuntuikin jo.
          Juuri kun tipuin alas olin todella, todella pettynyt, ja sen takia muutama kyynel tulikin silmään. Kysyin Sanilta, miksi ihmeessä tuo vielä jatkaa kun kipua ei ole ja kun jonkinaikaa oli mennyt niin upeasti? Enään ei tarvi pelätä että sattuu selkään, joten miksi?? 


Voin tehdä tiikeriaiheesta ihan erillisenkin postauksen kuvilla sekä videolla, jos jotakuta kiinnostaa..? 


Vika on myös isona osana minussa, ei vain ponin päässä. Sunny on taitava ja osaa paljon, eikä kieltäydy hyppäämästä. :) 

2 kommenttia:

  1. Hyvin meette noista pikku ongelmista huolimatta, ja ihana postaus jälleen:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon! :33 Ja pahoitteluni, muistin vasta vähän aika sitten jälleen kerran että blogisi on Tärkeintä Elämässä, mahtava laidunkuvapostaus!!:o Tykkäsin :3

      Poista