keskiviikko 27. elokuuta 2014

Pikaisia kuulumisia reenistä

Viime postauksesta on mennyt kolme päivää, mutta nämä kuulumiset ajoittuvat myös hiukan ennen sitä. Virallista reenipostausta en ole ehtinyt tekemään, mutta kaikkea muuta sitten kyllä.. Kaikesta en ehdi tekemään postausta vaikka materiaalia onkin, jälleen liikaa, mutta nyt saatte tietää asiat joista ei tule erillistä postausta, vaikka piti.


Sunnylle oli tullut muutama pikkunaarmu viime viikon alussa, tuossa on puhdistettuna ja joditettuna. Sen takia karva on keltainen.


Sunnyn paino, onneksi sillä alkaa läskileiri vaikka ei ylipullea olekkaan! :) Eli paino on suunnilleen 312kg. Säkäkorkeudeksi mittasin nopeasti katottuna 140cm.

Reenattiin tuossa viime viikolla ennen sunnuntain Katan valmennusta ja meni todella hyvin! Vaikka kuvat ovat kaikki loppupäästä, ja Sunny ei olisi kunnolla jaksanut keskittyä, mutta silti meni hienosti. Huomaa selvästi että ponilla tasapaino on parantunut, takajalkojen käyttö ja selän pyöristys selventynyt.. Jes!


Hiukkasen ryhdikkyyttä olisin halunnut tuolloin lisää, mutta se on jo nyt muutamassa päivässä parantunut Katan tunnin jälkeen.







Seuraavaksi rupeamme työstämään laukkaa rennoksi, saimme Katan valmennuksesta paljon vinkkejä. Tosiaan kuvat ovat ennen sunnuntaita otettu. :)


Tältä näyttää pärskähtävä humalaisponi


Menin eilen maastakäsittelyharjoituksia sateisessa maastossa, sillä kenttä oli niin kuralillua että en vienyt ponia sinne reenailemaan. Kävimme varusteet päällä siellä kääntymässä, kunnes päätin että palataampa talliin ja lähdetään maastoon. Sunny käyttäytyi maastakäsin mallikkaasti, tosin neiti luuli olevansa hieno iso monen tonnin arvoinen kilpaponi kuullessaan kavion ääntä aidan takaa tanssahtelemalla passagen tyylistä korvat hörössä..


Katan valmennuksesta tuskin tulee nyt erillistä postausta, mutta yhden asian haluan sanoa minkä hän sanoi meille: "Se mitä pidät käsissäsi nyt (ohjat) on hevosen takajalat" Se oli jotenkin noin sanottu, ja aivan mahtavasti meni nappiin!


Syksy ja sateet tulee plus loimituskelit.. Sunnyn pää ennen kuivausta lenkin jälkeen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti