tiistai 5. elokuuta 2014

Ponin ja koiran kävelytystä


Sunnylla on myös todella lepposia laiskottelupäiviä viikossa, ja tänään oli yksi niistä. Susku (koira) oli helppo ottaa tallille mukaan rakkaan pallonsa kanssa, ja menimmekin lenkille kaikki neljä yhdessä.


Susku rupeaa pikkuhiljaa tottumaan Sunnyyn, mutta se ei vielä ole vastannut ponin kohteliaisiin yrityksiin tutustua.. :'D Sunny siis pitää Suskusta paljon, ja hörisikin sille innoissaan yksi päivä.


Laitoin sinistä helosania paarmojen puremiin ja tervaa joka puolelle turpaa että hyönteiset jättäisivät aran turvan rauhaan, toivottavasti aurinko ei nyt käräytä sitä, tai muuten rasvojen joukkoon liittyy keltainen helosan.


Lenkillä otin muutaman kuvan nätistä ponista, ja myös äiskänikin kuvaili omalla puhelimellaan Suskua ja Sunnya. Kuvat eivät ole kovin hyviä, mutta onpahan sentään kuvia. :)


Ponilla on ihana ilme nähdessään puutarhan suomenhevosia kaukana ja jäi kivikovaksi tuijottamaan niitä. Viimeinen kuva ennen pikkulenkkimme loppua omasta kamerastani, onneksi äiskä otti vielä muutaman kuvan minun jälkeeni.Sunnylle olisi kelvannut vihreä ruoho, namnam..


Suskua hiukan pelotti Sunnyn kohtelias lähestyminen, mutta kyllä se vielä siihen tottuu. 
Meinaan Sunny koko lenkin ajan yritti päästä tutustumaan pörröiseen pikkuhauvaan, harmiksi pikkukoira ei ollut ihan samaa mieltä.


"Jos näin takaapäin yllättäis, tykkäisköhän se nyt musta.."

 

Kuuman päivän päätteeksi hellä vesipesu heinän kera maittoi :3Ja ponin kiitos pesusta on aina se sama.. :D5 kommenttia:

 1. Oi miten söpö poni!:3 Ihana blogi ja liityn lukiaksi heti kun voin... Kolmanneksi ylin kuva on muuten aivan ihana o.o <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä ei vastannut tähän, mutta tuskin se haittaa että uudelleen laitan! Kiitos todella, todella paljon! <3 Onko sulla blogia??:3 Pahoittelen kolmen päivän vastausviiveestä mutta koulu kun alkoi niin aika upposi siihen.. :D

   Poista
 2. Ihana blogi! Toi sun poni on aivan äärettömän söpö! Ja koiraskin on iihana! Kaikkee hyvää yeille!♥♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Kerrankin oikeasti ihana anonyymi!:33

   Poista
 3. Voi kiitos, Sunnykin kiittää oikein kovasti!! <3 Onko sulla blogia??:3

  VastaaPoista