keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Vänkäilyä ja jälleen riittää kuvia

Kuten olette ehkä huomanneet, postauksissa on yleensä runsaasti kuvia.
 - Niin tässäkin. :)


Tänään, keskiviikkona sain viimein pitkän rautakauppa- sekä suutarimetsästyksen jälkeen ruuvin lännensuitsien ohjiin, ja ne palaavat sillointällöin käyttöön mukaan kun niin hienot ja suloiset ovat.. Ja kyllä, suitsissa on ruuveja josta remmit saa auki, paitsi leukahihna, mutta eipähän se haittaa; ruuvimeisseli vaan mukaan ja eikun menoksi.

Rohkenin kokeilla uusia kuolaimia, kolmipalaoliiveja, mutta pian huomasin niiden olevan liian vahvat ja tuntuivat ponille epämukavilta kun ei edes asettumaan suostunut vaan työnsi lavan sen sijasta, pää oli hirvittävän korkealla.. Sekä pysähdykset aivan kamalia... Päätinpä siis hypätä alas hetken kuluttua ja aloin ruuvailemaan suitsia auki, jotta sain vahdettua kuolaimet tuttuihin kuluneisiin full-cheek-kuolaimiin.


Tuon jälkeen Sunnylehmä pelleili jonkin aikaa, mutta olin todella tiukka tänään joten pian Sani kulki oikein upeasti. "Turhaan" en jaksa ruuvailla kun en näppärä ole, mutt onneksi en "turhaan" ruuvaillutkaan!
Tottakai jokaikinen ratsastus- ja hoitohetki tuovat aina jotain eikä turhaa hetkeä ole, huonokin kääntyy jossain vaiheessa hyväksi. Ja aina ei voi onnistua, mutta sitten kun onnistuu se tuntuu kahta paremmalta :)















":PP"

 Nyt vasta rupeaa poni paremmin menemään.. :)












 






Toinen lempparini..:3



















...Välillä pitää nostaa sukkia... 

Poni osaa kulkea kyllä hyvin laamasti, "ihailkaa". Erityisesti laukkojen valmistelussa ja lopettamisessa näette tätä ilmiötä














Ja ykköslempparikuva tältä päivältä..:3










Ohjien pidentämistä palkaksi ja virneellä pitää vilkasta


















 Ei yhtäkään pukkia eikä pää-alas-vetäsyä, ei ponnahduksia.. Ihanaa!!


Sunny on mahtava poni..

 Tiedän omistavani "upeat" ilmeet kuvissa, mummoilmeet, joten zooomatkaa....xd




Tallipäivän päätyttyä menimme Pancho Villaan syömään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti