keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Anteeksi hiljaisuus, korvauksena.. Kuvia paljon!

Pahoittelen hiljaisuutta, mutta koulussa on ollut kokeita niin tiheästi kuin hyttysiä tai banaanikärpäsiä ja niihin on pitänyt kerrata -sekä olla tallilla.


"Tärkeimmät" päivät, jotka myös jäivät mieleen.

LA: Olimme katsomassa koulukisoja, helppo C-luokkaa Pohtiksella, ja otin paljon kuvia kavereiden suorituksista. Tallille palattuamme ratsastin tyhjällä kentällä Sanilla, ponia ei huvittanut tehdä mitään haastavaa, joten en väkisin pakottanut. Poni meni silti aika hyvin :)


SU: Suunnittelimme maastoa, ja sinne päädyimmekin. Tosin kivan kaveripollen ja vesikoiran kera kahlailemaan järveen. Kaunis ja mukava lenkki oli molemmille aivan uusi, niinkuin vilpoinen järvikin. Rannalla oli jotain ruokoja, joita Sunny pällisteli, kuopi ja hiukan maistoi, mutta maku ei ollenkaan miellyttänyt. Rannanreunan tutkimisen jälkeen käskin ponia järveen ja pikkuhiljaa se sinne meni kahlailemaan, Sunny kun rakastaa uimista, mutta ei likaisia lätäkköjä.
Äiskä otti muutaman kuvan, sekä 3videota, joista olisitte nähneet yhden jos blogger olisi sen tähän liittänyt..





"Mitäs kummaa... Rätisee.."

"Hmm.. Miltäköhän tää maistuu.."

"Oioioi sitä voi koskee..!"

MA: Menimme kentällä omasta mielestä hyvin, vaikka en olekkaan superhyperhyvä ratsastaja, mutta olen silti erittäin tyytyväinen, Sunny taipui kuin taipuikin peräänantoon, ja nyt oikeiden lihaksien vahvistuen siitä tulee helpompaa ja vaivatompaa, eron kyllä huomaa. Selkäkipujen takiahan poni ei Tavelassa niinkään oikeassa muodossa mennyt.. Painostimme tänään ravityöskentelyyn, erityisesti lisättyyn raviin, jolloin Sani selkeästi piristyi ja innostui, pysyen silti rentona.
Loppukäynnit käppäilimme pienen lenkin maastossa, mutta jouduin taluttamaan viimeisen pätkän pelottavan tavarakasamonstereiden ja odottavan auton takia.


TI, eilen: Kentällä oli kauheasti porukkaa, mutta mahduimme joukkoon, ja pikkuhiljaa porukka väheni ja muutenkin vaihtui. Sunny taipui oikein kauniisti oikeassa muodossa, laukat onnistuivat ja ravi oli reipasta, lennokasta ja hyvää. Välikäynnit menimme pienen polleporukan kanssa noin 5-minuutin peltomaastolenkillä, jolloin Sunny hiukan pelleili vetämällä päänsä alas ja ponnahtamalla ilmaan, en sanoisi sitä pukiksi mutta melkein. Jatkoimme lenkin jälkeen kumminkin vielä kentällä, onnistuneesti :)


Kuvia lauantailta
















































Tuli liian kuuma ni otin takin pois, kun hupparin alla oli vielä yksi pitkähihanen












 Aina ei voi onnistua niiiin hyvin, vaikka Sunny hyvin menikin lauantaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti