maanantai 5. toukokuuta 2014

1. Asia auttaa kärsiviä eläimiä; Eläinkokeet

Nyt hieman erilaisia postauksia tulossa tavallisten kanssa, mielestäni tärkeistä asioista jotka pitäisi jokaisen ihmisen ajatuksiin saada. Lukijoita blogissani ei ole yhtäkään, jos muutamaa tuttua ei lasketa, mutta toivottavasti joku löytäisi edes jotain tähän liittyvää tekstiä ja lukisi sitä kunnolla.
Tein teille erillaisten sivustojen avulla mahdollisimman selkeät eläinten kärsimysten syyt ja niiden välttäminen.


Ensimmäisenä vuorossa,
Eläinkokeet



1. Arvosta, ja käytä sellaisia kosmetiikkatuotteita eli meikkejä ja kodin kemikaaleja, joita ei ole testattu missään vaiheessa eläimillä, ei edes rotilla. 

 - Yleensä eläinkokeita tehdään eläimille jotta voitaisiin nähdä tuotteesta mitä tapahtuu, sillä eläimen ja ihmisen ero ei ole suuri, joten esim. meikkejä, kodin kemikaaleja, lannotteita, maaleja, kosmetiikkatuotteita, lääkkeitä, sairauksia sekä tuholaismyrkkyjä testataan pienessä, erittäin ahtaassa teräshäkissä eläneillä tai suoraan luonnosta otetuilla eläimillä. 

- Eläinkoetutkijat esiintyvät ihmiskuntaa parantavina sankareina. Todellisuudessa he tekevät tutkimusta, jonka aiheuttama hyöty on epätodennäköistä ja pientä. Todellinen sankaruus olisi sitä, että eläinkokeiden sijaan yhteiskunnan varoja suunnattaisiin terveyskasvatukseen, laajamittaiseen ruoka- ja elintapamuutokseen sekä vaihtoehtoisten uusien tutkimusmenetelmien kehittämiseen.


TUHANSIA täysin viattomia rottia, hiiriä, kaloja, koiria, kaneja, kädellisiä, vuohia, sikoja, nautoja, matelijoita, hamstereita, marsuja, sammakoita, kissoja, lampaita, hevosia sekä muita eläinlajeja kärsii ja kuolee kipuun ihmisten itsekkyyden ja rahan takia. 


"Yhtäkään ihmistä ei saa vahingoittaa, vaikka sillä saataisiin tietoa tuhannen ihmisen pelastamiseksi."

Miksi sitten eläimiä pistetään ihmisten likaisiin töihin, kun eivät ne ole tehneet mitään väärää!
Mielestäni ihmisiä voisi aivan samalla tavalla testata, niin ei tarvitsisi viattomien kärsiä ja ihmiset huomaisivat vain miltä se oikein tuntuu.

Yksikin anonyymikommentti tulee/joku naureskelee siellä niin mietippä jos oma lemmikkisi, tai paras ystäväsi tai jos olet jopa niinkin itsekäs ettei mikään noista kolahtanut, niin SINÄ joutuisi(t) eläinkokeisiin uhriksi. Katsotaan sitten miten asia olikaan.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti