torstai 1. toukokuuta 2014

Kenttää selästä käsin kokeiltu, ei vielä maistettu

Kolmas uusi päivä uudessa tallissa, Katilan Ratsutilalla, ja pahoitteluni etten voinutkaan laittaa niitä "esittelykuvia", koska tallissa on ollut senverran muitakin, enkä heistä/heidän hevosista saa kuvia välttämättä ottaa. Lupaan tehdä Katilasta kyllä vielä esittelypostauksen kunhan kamera on mukana ja ei paljoa ihmisiä tiellä!
Sani muuten tunnetaan Katilassa, moni ihminen sieltä on aikaisemmin käynyt Tavelassa ja näin törmännyt neitiseen.

Mulkoilua Eskon ja Sunnyn tapaan

Eilen juoksutin Sania liinassa kunnolla pieneen hikinihkeyteen asti, ja ponilla energiaa riitti. Pukkeja ei tullut yhtäkään, vaikka laitoin mustavalkoisen lehmän juoksemaan oikein kunnolla. Laukat vaikuttavat ainakin toiseen suuntaan hiukan haastavilta laukata ympyrällä, sitä siis rupeamme työstämään.
Tallissa Sunny pelkäsi yläpuolella, ullakolla liikuskelevaa ihmistä ihan pienimuotoiseen paniikkiin asti, joka ei onneksi kauaa kestänyt. Tottakai uusi paikka jännittää!

Ahnea sikaponi yrittää jatkuvasti tallissa ja pihalla syödä ruohoa tai heinää, varmaan vierotusoireita dieetin vuoksi.. Tänään heinänmetsästys meni melkein mahdottomaksi säädöksi tallissa, mutta siitä päästiin yli ja "palkaksi" Sunny sai suitset päähänsä ja satulahuovan loimivyöllä kiristettynä selkäänsä, sekä ratsastajan vähän ajan päästä selkäänsä.
Ratsastaessa Sunny oli kauhean herkkä, pisti hiukan vastaakin sillontällön, ja yritti ennakoida pyyntöjäni sekä olin puolivarma että poni pukittaisi kauheat rodeot energiamäärän takia, mutta ei! Ei yhtäkään pukkia, vaan neiti taipui suhteellisen hyvin ja jaksoi aika hyvin keskittyä. Anteeksi pitää antaa uusi paikka ja uudet hevoset, mutta muuten kenttäreissu onnistui kaikinpuolin kumminkin hyvin :)

Ahne lehmä

Karsina on ihanan iso, laskin että sinne mahtuu 5 Sania ikkunan lisäksi. Suuri karsina on ihan hyvä makuulteen nukkuvalle ponille, joka haluaa mahtua ison pehvansa kanssa kaikkialle.








Hävettää, Sunny on hiukan liian pulska, mutta poni on silti hoikempi kuin minä..
Noh, äiskäni ottama kuva, laitto facebookkiin ja kommentoin siihen
"Pehvat (y)"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti