torstai 9. heinäkuuta 2015

Leiri 4.7 - 7.7


Pidettiin tallilla oma "heppaleiri", joka sisälsi tallinomistajan pitämän luennon, hevosen valjastusta, parit ratsastustunnit, kisojen valmistelua, omaa touhuilua ja vähän tallitöitä. Sekä tietty hauskanpitoa tallikamujen kaa :DD
 Ratsastustunneilla menimme eri hevosilla kuin omillamme ja omissa puuhissa pidimme omat ponimme.

Sunny pääsi nauttimaan vesihirmuna kahlailusta ja uimisesta järvessä, maastoilemaan sekä hengailemaan "leikkitunnille", muuten poni on saanut levätä ja kävelytysliikuntaa. Maanantaina lehmä sai myös hierontaa, ja oi että kuinka Sunny tykkäsi! Neiti venytteli neljä kertaa koiran tavalla paikkojen auetessa.

Kuvamateriaalia ei valitettavasti paljoa ole, mutta näillä mennään!

Ylivalottunut selfie meidän valtakunnasta :D
Sain myös Snake bites -lävistykset viime viikolla ja leirin aikana jouduin puhdistelemaan niitä joka toisessa välissä8 kommenttia:

 1. Vähänkö hauska idea pitää ite oma leiri :)) Ja kiva postaus myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Ja juu, tulee huomattavasti halvemmaksi mutta yhtä kivaksi kumminkin :)

   Poista
 2. Heippa! Teillähän on pony trekker luxys-satula? Onko se ollut hyvä käytössä? Osaisitko kertoa sen -, ja +?
  Meillä shettikselle satula etsinnässä ja olen kallistumassa joustorunkoisen kokeiluun ja olen ollut vanhalaan yhteydessä. Passaako satula kaikenlaiseen käyttöön mm. reippaaseen maastoiluun,sileälle ja pienille esteille? Kiitos jo etukäteen!!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ite oon seuraillu sivullisena kun henna ratsastaa uolla joustorunkoisella. Niin Sunny tykkää. Se liikkuu hyvin ja sen liikkeet on parempia kun sillä vanhalla penkillä. Meillä on perus nahkasatula, mutta voisi tuollainen joustorunkoinen olla meilekkin johonkin käyttöön :)

   Poista
  2. Juu se löytyy! Ollut aivan mainio, ja melkeinpä pelkkää plussaa sanottavana. Sopii vallan mainiosti kyseiseen tarkoitukseen, ja on ihanan pehmoinen istuakkin :D Jos vain pikkuesteitä hyppäilette, niin ei esteistuntaasi siivetön satula haittaa.

   Meillä on nyt kumminkin satula on tarkkailussa, sillä se taitaa jakaa painoa meidän tilanteessa liikaa etuosalle vaikka levensin satulaa. Vielä en osaa sanoa asiaa varmaksi, mutta näin saattaa olla.. (Ponilla satulat valuu eteen, tuo on pysynyt paikoillaan kaikessa käytössä) Tämä siis koskee vain sellaista selkätyyppiä, millä satulat valahtavat lavoille, muuten uskoisin jakavan painon 100% tasaisesti selkälihaksille.

   Poista
 3. Kiitos avustanne,toivottavasti satula on myös meille hyvä! :)

  VastaaPoista
 4. mikä musiikki videossa?

  VastaaPoista