torstai 2. heinäkuuta 2015

Kuukauden kohokohdat ~ Kesäkuu

Kesäkuu oli blogin kannalta huono kuukausi vähäisen postausmäärän vuoksi ja ilmatkin paranivat kunnolla vasta loppukuusta.

 Sunnylle valitettavasti tuli lihasrevähdys, eikä kuvaajaakaan tahtonut saada kuvailemaan millään töiden vuoksi. Lähes koko kuukausi on mennyt kevyeeseen liikkumiseen ponin kannalta.

Kumminkin postauksia tuli kuusi, eli neljä vähemmän normaalista. Jospa heinäkuu antaisi mahdollisuuden tehdä 4 "ylimääräistä" postausta.. ;)

Kesäkuun..

Kuva
Tämä ei ole hevoskuva ja parempiakin vaihtoehtoja löytyisi ja jopa pääkuvaa tuosta käärmestä. Silti haluan valita juuri tämän kuvan teille tällä kertaa.

Ponin ilo
Pitkien maastoreissujen lisäksi laidunelämä on selvästi ollut ponin ilon aihe kaikkine kavereineen ja erityisesti ruokineen. Ruoka on selvästi maistunut ja sen näkee hyvin selvästi mahan koosta.

Onnistuminen
Kahtena päivänä päästiin puhtaan tai lähes puhtaan liikkeen vuoksi koulutuuppailemaan joista toisesta ei vielä ole tullut videopostausta. Kumminkin, voiton vie Koulutuuppailua -postaus, jolloin poni oli aivan super vaikkei viikkoon oltukkaan reenailtu!

Epäonnistuminen
Epäonnistuneita hyppyjä eli alkukuukauden hyppykerta meni kokonaan penkin alle kiiman takia. Video on aika huvittava oudoilla hypyillä, kun poni ei kuunnellut kuskia ollenkaan :D 
Postaus on myös kuukauden katsoituin postaus 75 näyttökerrallaan.


Kaikkien aikojen suosituin videoni.. 1 634 katsontakertaa, 7 kommenttia, yksi peukku alaspäin ja 23 tykkäystä. Mitä ihmettä saanko kysyä?

2 kommenttia:

  1. Voi että miten söpö käärme!! <3 Itse näin vähän aikaa sitten nuoren mustan kyyn, mutta se ehti lähteä joten sain vain hännästä kuvaa... Eihän ne niin kivoja ole, jos osuu hevosen kanssa napit vastakkain, koska voi käydä jotain, mutta on ne kyllä tosi hienoja otuksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh käärmeet on halutessaan hirveen vikkeliä :''DD Jep, omastakin mielestä aivan ihania ja todella hienoja, mutta hevosen/koiran kanssa ne muuttuvat hirveiksi tappokoneiksi.. :D

      Poista