sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Tuunattuja Varusteita

Ryhdistäydyn jälleen bloggauksen pariin tälläisellä kevyemmällä postauksella, ja katsoo nyt uudestaan joko tauko olisi kokonaan ohi. Pahoitteluni tästä, mutta en ololleni mahda oikein mitään :)

Sain tuossa pari viikkoa sitten tuunattua ponille vanhasta mutta käyttämättömästä otsapannasta uuden otsapannan kuumaliiman, ketjunpätkän, glitterimömmön/liiman ja strassien avulla. Poltin mukavasti sormiani laittaessani jokaisen blingblingin erikseen otsapantaan, mutta kyllä kannatti! Mikään ei ole vielä lähtenyt irti kovassa käytössä *kopkopkop*

Siitä ei todellakaan tullut mikään siisti tai edes hieno.. Hyi piip :d

Samaisena päivänä päätin mennä tuunatuilla varusteillamme eli satulahuovalla ja tuolla pannalla edustaakseni niitä. Heti kun on aikaa tuunailen lisää, sillä suunnitelmia on jo iso pino toteutettavana.

Kovin tarkkaan en muista, mutta muistaakseni poni oli ihan hyväntuntuinen koko ratsastuksen ajan, jos nyt hidasta vauhtia ja paria huonompaa ja epärehellisempää liikkumispätkää ei lasketa. Hyvä mieli jäi molemmille ratsastuskerrasta. :)

 Hetkellinen kuolaimenalle tuuppautuminen aivan alussa, onneksi loppua kohden ei edes näitä käymisiä tullut. Ihme kyllä tässä kuvassa takajalat ovat aika hyvin mukana, mikä toivottavasti todistaa tämän hetken olleen vain sekunnin mittainen.

Sitten kun on varta vasten laitettu varusteet ja ponikin on ihan ok, eivät kuvat tahdo onnistua.. :D


6 kommenttia:

  1. Te ootte Sunnyn kanssa kyl ihan huippu pari! Tosi kivan näköstä menoo taas kerran :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten hienot nuo otsapanta ja huopa! Kivan näköistä menoa kaikin puolin:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! :3
      Vaikkeivat kyllä ole mutta kiitti :')

      Poista
  3. Hieno huopa ja otsapanta <3 olette aina niin hienoja <3

    VastaaPoista