torstai 28. toukokuuta 2015

23.5 Esteitä sekoilevilla jaloilla ja voimakkaalla pehvalla

Sunnyn uusi hyppytyyli: takapäällä kunnon ponnistaminen ja rakettina yli :D

23.5 Hyppelimme erilaisia, mahdollisimman tukevia esteitä jotta poni ei pystyisi vain rymistelemään läpi ja todella katsoisi jalkojaan. Reenasimme kyseisiä tukevia esteitä jo edellisellä viikolla samanlaisesti, mutta silloin kaikki esteet olivat yli 50cm ja korkein melkein 60cm.
 Valitettavasti en muista kyseisestä ratsastuskerrasta paljoankaan joten siitä ei tule postausta, ehkä jotain videontynkää saattaa ilmestyä jossain vaiheessa. :)

 Ja epäonnistunut hyppy jo alusta asti koska Sunnyn ihastus vietiin sisälle... :'D

 Tälle esteelle oli vaikea lähestyminen ja poni pääsi hirveästi kiemurtelemaan joka kerta ennen estettä ja melkein pääsi luistamaan esteen edestä pois.. No tässä ensimmäinen ylitys millä huomasin kaikki nuo ongelmat enkä ehtinyt kunnolla korjaamaan niitä :D


Pienemmät hypyt olivat jokseenkin jalkasekoilua täynnä, varsinkin rataa ja pientä tukkia hypätessämme, mutta yhtäkään kieltoa ei tullut koko ratsastuksen aikana. Poni kyllä kyseli usealle esteelle ohimenemistä, mutta joka kerta yli mentiin - hyvin tai huonommin. Kaikenlisäksi poni ponnisti useasti enemmän takapäällään eli oikein kunnolla hyppäsi, mikä on hirmuhyvä vahvistuskeino Sunnyn jäykälle pehvalle.

Olen todella tyytyväinen poniin, erityisesti isommille mutta helpommille yksittäisesteille hypyt olivat parempia ja kukistimme myös 100-0 arkivihollisemme, violetin portin! Tuo este on ollut Sunnylle hirmuinen vaikeasta suunnasta, eikä poni ole uskonut pääsevänsä siitä yli.



Kröh.. Kyllä, juttelen Sunnylle aika paljon ja erityisesti jännittävissä tilanteissa

 Selvä kielto tähän mennessä ponin niin päättäessä.. Kuski valmistautunut äkkinäiseen vetäytymiseen, mutta taistelee selässä viimeiseen asti jotta hyppy alkaisi..

 Polle hyppää sittenkin, nytkö pitäisi yrittää roikkua kyydissä näin pohjaan tullessa hypyssä..

 Ja kunnon loikka!

..Hauskalla laskeutumisella ja nousevalla hymyllä kun Sunny ylitti itsensä ja hyppäsi alkuvänkäilystä huolimatta :D

2 kommenttia:

  1. Oijoi tosi kiva postaus ja kuvat! Millä kameralla sä kuvaat kun sulla on aina noin tarkat kuvat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos!! Ja kuvaan kameralla Nikon 3300d, tykkään itse hirmuisesti! Saan säädettyä asetukset juuri niinkuin haluan ja asetusten laitolla helpotan äitini kuvausta, sillä ainoana miinuksena on ettei automaattitarkennus toimi, joten kaikki kuvat täytyy tarkentaa manuaalisesti käsin ja tämä on äidilleni vaikeaa.. :D

      Jos kiinnostaa niin vielä tarkempia (muttei parempia) ottamiani kuvia löytyy tästä postauksesta (tarkempi kuvatiedosto ja kokoajan kameranomistaja kameran takana): http://erilaisuuskunniaan.blogspot.fi/2015/04/hevosmessut-2015.html

      Poista