maanantai 10. marraskuuta 2014

ToivekuvapostausVihdoin ja viimein sain tämän väsättyä, kyllä kestikin. Kiitos kärsivällisyydestä! 

Kaikki nämä kuvat ovat minun mielipiteitä, sano ihmeessä omasi :)
Lempikuvia Sunnysta on paljon ja mieleni vaihtelee joka viikko, mutta tämä on ansainnut olla pitkän ajan tietokoneeni taustakuvana joten eiköhän se ansaitse paikkansa tässäkin.


Mielestäni paras yhteiskuvamme, tykkään hirmuisesti tuosta väriyhdistelmästä (oranssi auringonlasku + sänkipelto) Sunny näyttää hieman paksummalta erityisesti kaulasta ja lyhytrunkoisemmalta kuin oikeasti on, mutta ei anneta sen häirirä..:D


Jos aikasemmista kuvista kukaan ei ollut eri mieltä kanssani, nyt varmasti joku on. Ainakin joku sellainen joka on nähnyt kuviani, sillä kovin paljoa tunnelmaa tuossa monen silmään ei ole.. 


Sunnylla uittamassa joskus vuosia sitten, Tavelan ratsastuskoulun eli Sunnyn vanhan kodin ajoilta jolloin poni oli vain tuntivakkarini.


Ihan aina tämä kuva rupeaa hymyilyttämään, tuo vedessä juoksutuskerta oli niin hauska ja ihana muisto. Muunmuassa juoksutusraippa katkesi Sunnyn astuttua sen päälle, kastuin napaan saakka ja Sunnylla oli vedessä hauskaa, poni kun niin rakastaa uida ja temmeltää vedessä.


Joskus alkeiskurssilta, eli vuoden 2006 lopulta tai 2007 alusta. Pieniä videonpätkäkin löytyy kun ratsastelen tuollaisena pikkunassikkana.


Eli suitset ja tuo otsapanta :3 Eivät nuo kuolaimet, hyi ne olivat kamalat!


Videolta kaapattu, pahoittelen laatua.. Tuossa siis olen juuri pitkästä aikaa lentämässä Sunnyn rodeoista alas, se löytyy "Poni vai tiikeri"postauksesta koko videonpätkä ja samalla postaus kertoo miksi tuota tapahtuu.. :D


Tuona hyppykertana ei yhtäkään "tiikeröintiä" tai mitään ylimääräistä tullut, vaan selvisimme ehjin nahoin loppuun saakka, sekä hypyt olivat aivan superluokkaa eikä Sunnyn omia jalkasekoiluja.


Kuvasta siis puuttuu toinen punainen ja yksi tummanyönsininen huopa. Lempihuopani on punainen valkoisella ja mustalla reunalla tuossa kuvassa.


Ei nyt niin rakennekuva, mutta ainoa edes sinnepäin menevä. Kuva on päivältä jolloin Sunny saapui omistukseeni eli 23.2.


Ei mikään paras mahdollinen mutta suuntaa antava, 8.11 otettu. Suojat päässä, poni nukkuu, kiinni seinässä ettei häntä näy ja kaula näyttää superpitkältä kirahvinkaulalta..xD Muutama kilo on Sunnylle tullut lisää, koska poni ei tee enään 3 tuntia päivässä, mutta saa silti jokapäivä liikuntaa.


Päätin ottaa vain pääkuvat karvavertailuun, sillä Sunnylla muutos näkyy siitä ja kaulasta parhaiten. 


Ero ei ole kovin suuri ulkonäössä, vähän tummemmaksi Sunny muuttuu. Ja voi että se talvikarva on niin pörröinen ja pehmoinen.. :3


2013 vuoden joulukulkuekuva hoitohevosellani Helmillä, tästä kuvasta muistuu mieleen kaikki ne hyvät kokemukset ja muistot, että valitettavasti ne huonotkin mihin hevoset tai talli eivät periaatteessa liity vaan muutama tallilla käynyt henkilö.


Ehkäpä..? Oli todella vaikea valita sopiva kuva tuohon, sillä olen aivan surkea kuvaamaan ja vaikka nyt saisinkin säästettyä rahat uuteen kameraan niin kestää tovi ennenkuin opin käyttämään sitä.


Tykkään kuvan hyvästä tunnelmasta, mikä ainakin itselleni tulee tuosta mieleen ja Sunnyn punainen riimu + naru huokuvat ihanasti punaisena.


Toivottavasti kuvia ei ollut liikaa, eivätkä tekstit haitanneet. Nehän voi aina jättää lukematta. Oli todella paljon kuvia mitä olisin halunnut jokaiseen aiheeseen tunkea, mutta katsotaan sitten ehkä ensi kerralla ;)


6 kommenttia:

  1. hei, tosi kiva blogi sullakin ja todella ihanan oloinen poni ja kivan värinen :3! :) liityn heti kun pääsen koneelle kun puhelin ei anna liittyä :D

    VastaaPoista
  2. Oi, tätä postausta on ootettu!:3 Tosi kiva ja kunnon kuvapläjäys kivoilla kuvilla!

    VastaaPoista
  3. hugo edustaa tuolla yhessä kuvassa xD

    VastaaPoista