lauantai 15. marraskuuta 2014

Hööksin ostokset



Kävimme tänään Ylöjärvellä Hööksissä sekä Horzessa ostoksilla ja hankittavat olivat todella, todella tarpeellisia hommata kuten varmaan huomaatte luettuanne nämä teksit.


Sunnylla oli samanlaiset punaiset kumibootsit aktiivisessa käytössä yli puoli vuotta ja ne rupesivat olemaan superkärsineet. Eilen Karon puomitunnilla toisesta bootsista repesi tarrat kokonaan palasiksi, plus ne olivat aivan reikäiset ja repeytyneet joten se bootsin tapainen kumilieska päätyi roskiin :D



Valitsimme kaikista heijastinhärpääkkeistä jalkoihin heijastavat bootsit, jotka todella myös heijastavat. Rupeaa olemaan jo todella pimeä, sekä Sunny tarvitsee takajalkoihin bootsit joten mikäs sen kätevämpää kuin ostaa myöhäisille maastoreissuille nuo. 


60cm ei joustava koulusatulavyö, ehdottomasti ei joustava kun tuo Sunnyn satula joustaa joustorunkoisena jo todella paljon ja se vaan on haitaksi jos satula ja vyö molemmat joustavat paljon niinkuin nyt jonkinaikaa oli. Lisäksi 50cm venyvä vyö meni nippanappa masun ympäri ja se oli muutenkin meillä vain lainassa. Odotan innolla tuon kokeilua käytössä!


Kaulakappaleellinen fleeceloimi kuivatukseen, joten tuo saa tulla likaiseksi ja hikiseksi ilman surua, väristäkään en paljoa pidä mutta ei sillä ole niin väliä. Horzen fleeceloimet ovat hiukan hassunmallisia Sunnylle eikä onneksi tuo joudu olemaan Sunnylla kauhean kauaa päällä ainakaan liikkeessä. 

Semmoisia ostoksia tällä kertaa, pyrimme hommaamaan vain tarpeelliset ja niinhän onnistuimme tekemään. Ihme, sillä yleensä mukaan tarttuu kaikkea kivannäköistä pikkuhärpäkettä, söpöä ja muka hyödyllistä.. Tuttu tunne? :'D


Kiitän kovasti jos jaksatte painaa tekstien lopusta toiminnoista mieleisintä nappulaa, saan sillä nopeasti pientä palautetta kyseisestä postauksesta.
Jättikiitos teille ihanat lukijat ! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti