maanantai 6. lokakuuta 2014

Kuulumisia

Suuret pahoitteluni pitkästä postausvälistä, mutta nyt on pahimmat koulukiireet takana enkä ole niin zombi väsynytkään enään kuin mitä olin nuo muutamat viikot. Olen myös aloittanut toivekuvapostauksen tekoa, mutta aiheita saa silti tulla lisää.


Sunnylle on kuulunut joka päivä todella hyvää, ja poni on joutunut syömisen sijasta kiertämään pellolle jätettyä uforinkulaa, maastoilemaan, kentälle koulukiemuroita vääntämään, puomeja loikkimaan sekä hyppäilemään.

Laukkaaminen ei ole enään mikään ongelma meille vaikka poni ei ole kovin rento, mutta silti paljon parempi mistä lähdimme liikkeelle satulan kanssa. Niiden jälkeen Sunny on ollut innoissaan ja reipastunut ilman pukkeja tai muutakaan rodeota.

Puomeilla pieni möhömaha on jopa kuumunut ja silti keskittynyt erinomaisesti jalkoihiinsa, sillä puomit ja esteet ovat Sunnyn pahimpia vihollisia kun jalat eivät tahdo löytyä muullakuin erittäin oudoilla tavoilla.


Alangon tallilla oli kisaviikonloppu 4.-5.10 ja tottakai menin niitä katsomaan, kuvailemaan ja kannustamaan, sekä pitämään "huolta" ystävästäni Noorasta ja hänen ihanasta hevosestaan Hugosta. He sijoittuivat todella hyvin mahtavilla suorituksilla molempina päivinä, ja voitte käydä hänen blogiaan kurkkaamassa tarkempaa tietoa heidän osaltaan kisoista ja näkemään muutaman kuvan minkä otin heistä. Olin Nooralla myös yötä tuon lauantai-sunnuntaiyön ja olimme ensimmäisinä tallilla jo joskus ennen yhdeksää. Ei todellakaan ollut kiire.


Komea pikkumies :3 En uskalla muuta kuvaa vielä kisoista laittaa, kun en niitä ole facebookkiinkaan vielä karsinut. Jos haluatte, voin toki tehdä kisoista erillisen kuvapostauksen.4 kommenttia:

 1. Olisi kiva, jos tekisit niistä kisoistakin postauksen, koska olisi mukava nähdä tallia, missä Sunny oli ennen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voin mielelleäni tehdä, kiitos paljon kommentista! :)

   Poista
 2. Aaw Sunny on ekassa kuvassa niin hieno! Mutta tee vaan kisoista kuvapostaus! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep ja kiitti!! :D Ja teen heti kun saan ne yli tuhat kuvaa vain karsittua ja laitettua ensin faceen, jotta voin samalla kysyä myös lupaa kuvissa olevilta saanko julkaista parit kuvat tänne, kiitos hirmuisesti kommentista jälleen :3

   Poista