sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kesän muistelua :3Syksy on saapunut kylmillä ilmoillaan, tuulenpuuskilla ja punaoranssikeltasävyisillä vaahteranlehdillä. Nyt kesä on virallisesti ohi, ja on talven vuoro valloittaa sydämet omilla lumikauneuksillaan ja hauskuuksillaan, kuten hiihtoratsastuksella, joulukulkueella, hankitreenillä sekä kruunata kerrospukeutuminen monilla villasukilla. Kumpa vain lumi tulisi nyt pian räntäkurakelien sijasta.Kesälomalla päivät kuluivat tallilla auringosta ja lämmöstä nauttien, alkukesästä olimme vielä Alangon tallilla kunnes aivan koulujen lopussa muutime Katilan ratsutilalle juuri kylmän talven takia, Sunnyn selkä rupeaa arkomaan jo +12 asteen alapuolella joten oli pakko muuttaa lämmitettyyn talliin.
Kesässä pidin eniten auringonlaskuista, suorastaan rakastin niitä. Sunny taas nautti eniten vihreästä ruohosta mitä sai syödä päivät pitkät.
Tein teille tosiaan kesästä lyhyen koostevideon, jossa on kesän lempihetkiä eri musiikeissa, vaikka
Movie Makerini oli tosin suurimman osan ajasta erimieltä kanssani mitä videoiden kanssa tehdään.. Mutta kyllä silti tuli video tehtyä loppuun asti sisulla :D
Ja vielä suuri kiitos rakkaat lukijat, teitä on jo yli 10! 
Pahoitteluni myös ettei blogi ole läheskään parhaimmasta päästä..:'D
5 kommenttia:

 1. Voisitko laittaa videot niin, että niitä voisi katsoa kännykälläkin? Mutta hieno blogi muuten sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on linkki, pystyt varmaan puhelimestasi avaamaan sen Youtubeen vain linkkiä klikkaamalla? :) Muuta keinoa ei oikein ole, ellei soita tuota tuosta pikkuplayeristä, mutta kiitos! :)

   Poista
  2. Juu, yritin, mutta siihen tuli, että ei pysty katsomaan kännykällä ym. :/

   Poista
  3. Koneella pitäisi ainakin toimia, ilmeisesti Youtube on jälleen jostain turhasta syystä päättänyt ettei videoo saa katsoa puhelimella. Valitettavasti asialle ei pysty tekemään mitään, enkä ymmärrä miksi tuota tapahtuu (oon törmännyt moniin videoihin puhelimella mitä ei pysty sillä katsomaa ja kyllä menee aina hermot :D)

   Poista
 2. Millon seuraava postaus? :)

  VastaaPoista