sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pientä irtohypytystä (videopostaus)

Pahoittelen viikon hiljaisuutta mutta koulu vie voimat ja pakottaa opiskelemaan, plus viime viikon viikonloppuna oli Tracon-tapahtuma. Kuvaajaakaan en ole myöskään tällä ajalla oikein saanut.
Joka päivä olen ollut kumminkin Sunnyn jollain tavalla liikuttamassa, ja hyvin on mennyt satulalla sekä ilman. :)


EIlen tarhassa minua odotti erittäin kurainen ja hiukan märkä poni pieneltä vesisateelta, huhhuh mikä kurapöksy..:D


Harjasin aluksi kaikki irtoliat mitkä lähtivät pois ja heitin raidakkaan fleece-loimen ponin päälle ja letitin tuon harjan.


Ponin puunauksen jälkeen tarkoitus lähteä maastoon myöhään illalla ja juuri saadessani kaikki heijastimet, satulan,  itseni ponin selkään ja meidät kentälle, äiskäni ilmoittaa että ei mennä enään näin säkkipimeällä. Ihan järkevää, sillä hetken päästä alkoi kauhea sade.


Postauksen aihe on kumminkin irtohypytys torstai-illalta, joten aloitin tietty hakemalla poniinin tarhasta karsinaan, antamalla naminamimössön ja korvanpäästä hännäntupsuun saakka hoitamisella, minkä jälkeen puin suitset ja punaiset suojat. Verkkasin Sunnyn maastakäsin rennoksi, selän pyöreäksi ja takajalat alle, sekä otin useita laukannostoja.

Pian aloimmekin hypyttämään aika pienillä esteillä Sunnya, sillä viime hypytyksestä taisi olla jo melkein kaksi viikkoa ja hiukan ponilla oli hakusessa jalat :)
2 kommenttia:

  1. Kivan värinen poni :3 Hieno tuo ensimmäinen kuva!

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista