tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kuukauden kohokohdat ~ Toukokuu

Kuvitelkaa kesäkuu on jo menossa ja mikä tärkeämpää, kesäloma! Lomafiilis ei ole päässyt vielä pureutumaan, mutta eiköhän se tästä..

Toukokuun..

Muutos
Uudet hiukseni olivat suurin muutos edelliseen kuukauteen. Nyt olemme entistäkin punaisempia Sunnyn kanssa! :)

Este
Alkukuukaudesta rupesimme hyppelemään tätä n.55-60cm porttia ja aluksi tuosta suunnasta mistä kuvassa hyppäämme ei ylittämisestä tullut mitään! Toisesta suunnasta poni meni joka hyppykerta kieltämätttä yli, mutta tuosta suunnasta este olikin hirveämpi, vaikeampi ja ponin mielestä mahdoton hypätä. Pari viikkoa sittten päihitimme tuon vihollisen, eikä yhtäkään kieltoa tullut vaikeastakaan suunnasta ja hypyt olivat suhteellisen siistejä.

Uusi hyvä
Tuunaamani otsapanta oli kuukauden ainoa "uusi" vaarusteemme ja se on osoittautunut ihan kestäväksi ja hyväksi, vaikkei ole niin kummoisen näköinen.

Vanhahyvä
Omenanmakuiset kolmipalakuolaimet, lähes jokainen kuolaimellinen ratsastuskertani on tullut ratsastettua näillä. :)

Epäonnistuminen
Tästä koulutuuppailukerrasta ei valitettavasti ole kuvia, mutta haluan sen siitä huolimatta mainita koska epäonnistumisia tulee ja tässä kuukaudessa ainakin 4 koulukertaa olivat täysin epäonnistuneita. Lähtiessäni ratsastamaan olin jo aivan henkisesti voimaton ja maassa, eikä ratsastamisesta tullut kyllä sitten mitään: ohjat roikkuivat, poni kulkee lahnantavoin ja vain laahustaa, ponia ei kiinnosta yhteistyö ratsastajan huonon mielen vuoksi ja ratsastaja kiroo kun ei osaa ja masentaa.

Onnistuminen
Ehdottomasti hyppykerta, millä hyppäsimme 65cm! Minä uuno luulin esteen olevan 60cm, jos pidikkeen reuna on 60cm, vaikka korkeus katsotaan tietty puomista..

Kisat + Luetuin postaus
Kuukauden ainoat kisat olivat 1.5 Vappukisat Herttualassa. Menimme ristikkoluokan ja 50cm, molemmilta radoilta tuli samalta esteeltä 4vp, mutta voitimme pukukilpailun!

Lisäksi postaus oli katsotuin postaus huimalla 192 katsontakerralla ja tämän hetken suosituin postaus.


2 kommenttia: