maanantai 28. heinäkuuta 2014

(kuvapostaus) Kesähelteellä, koirien kera Yyterissä


Susku ft. rakas pallonsa :3

Huhhuh, kesä on kuumimmillaan! On ollut pakko ratsastaa hiukan kevyemmin välillä kastellen ponia, että Sunny jaksaisi keskittyä koko ratsastuksen ajan helteestä huolimatta.


  • Otsikossakin lukee "kuvapostaus", eli se tarkoittaa minun tyyliin hirvittävästi kuvia!Sunny sai 3 päivän aikana kunnon onnistuneen treenin, sekä yhden päivän aikana kaksi kevyttä maastoa ja yhden epäonnistuneen päivän. Suunnittelin alunperin puomien menoa, siksi laitoinkin takajalkoihin nuo punaiset bootsit ja yhden puomin keställe. Tulin kumminkin toisiin aatoksiin kun kentälle änkesi 2 muuta ratsukkoa samaan aikaan, vaikka nopeasti häipyivätkin.


Rasvasin tosiaan keltaisella Helosanilla ennen ratsastusta Sunnyn paloaran pinkin turvan, ja sen alaosan, ettei se vallan kärähtäisi. Normaalisti rasvaan Sunnyn turvan ratsastuksen jälkeen, mutta nyt aurinko paistoi kentälle niin että pinkki turpa olisi voinut kärähtää.Oli tosiaan kauhean kuuma, ja molemmat hikoilimme minkä kerkesimme. Onneksi oli vesipullo, josta sain kasteltua Sunnyn kaulaa ja juoda, huh halleluja!


Kiitos kameran hitaan tarkennuksen kuva on sumea, mutta tykkään siitä silti. Juuri kehun Sunnya silittämällä kuinka sitä ponin pitää mennä! ;) Yleensä äiskä ei ota näistä hetkistä kuvaa, ilmeisesti luulee etten halua niin.


Varsinkin alussa Sunny olisi halunnut venyttää kaulaansa todella matalalle alas, ja hiukan nojasi kuolaimeen, mutta se korjaantui pois parantamalla omaa ryhtiä ja pyytämällä eteenpäin.


Vaikka emme menneet kauaa kentällä, neidillä tuli vähän valkoista kuolaa suupieliin. 
Koko turpa oli jotenkin valkoinen :DLopetimme siihen kun tuo takana oleva hevonen rupesi hyppäämään isoja esteitä, emmekä halunneet olla tiellä. Ja "hienosti" tarkennettu aitaan!:D


Epäonnistuneena päivänä kentällätyöskentely ei rullannut 30 asteen lämmössä, eikä tuolle peltopätkälle meno kun poni oli vahvasti mieltä ettei sinne nyt mennä, joten jouduin hyppäämään selästä alas ja alkumatkaa taluttamaan ponia.


Selkään päästyäni rupesi vasta rullaamaan, Sunny liikkui innoissaan eteenpäin käynnissä.Viimeinen selkeä kuva, viimeiset kuvat olivat liikaazoomattuja ilman alustaa, eli erittäin heiluvia.


Yyterin reissu: 24.7 Olimme kokopäivän Yyterin koirarannassa koiriemme kanssa, ja palasimme sinne muutamaksi tunniksi 27.7.


Vanhempi koiramme Eve, joka on rodultaan lyhytkarvainen collie. Aluksi kuvat eivät meinanneet millään onnistua, mutta sitten sain joksikin ajaksi sopusoinnun kamerani kanssa.Pienempi, ADHD-koiramme Susku sai juosta vapaana pallon perässä.Näimme koirarannalla kaukana meistä 3 hevosta, jotka kahlailivat merivedessä ja paljon temmeltäviä koiria! Ihmisiä oli Yyterin rantaan verrattuna yli puolet vähemmän.Suskusta on todella vaikea saada kuvia, kun tuo heiluu kokoajan johonkin suuntaan.


Seuraavat kuvat on toiselta Yyterinpäivältä. :)


Eveä ei voinut harmiksi pitää vapaana, rouva on kovin varauksellinen uusiin ihmisiin ja koiriin. Kun opit tuon tassuttelijan tuntemaan, se on todella kiltti sylivauva.Susku rakastaa uimista pallonsa perässä, mutta meressä ihmetytti isommat aallot ja suolainen vesi. Suusta valuu iso tippa :3Susku pukittelee pallo suussa, ai kuinka taitava!Eve nautti lämpöisestä hiekasta ja kaivamisesta, rouva jätti sinne muistoksi monen monta kuoppaa.Pahoittelen jos et pidä koirista yhtään, onhan tämä sentään poniblogi, eikä koirablogi!! :)

1 kommentti:

  1. Taas kerran kiva postaus! Ihania koiria sulla! Ja ponikin on söpö :)

    VastaaPoista