tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kuvahaaste!

Kuvahaaste saapuu, koska tallilla ei ole ollut ketään kuvaamassa Sunnyn ja minun menoja.. *snif..*
Lisäksi blogissa on väliaikaisesti tämän näköinen ulkoasu!

Haasteen olen alunperin löytänyt monista eri blogeista sattumalta, joista sain onneksi selvitettyä sen juuret ja ne kuuluvat blogiin nimeltä Voitto Kotiin, jes! :)

Eli tarkoituksena on laittaa vanhoista, sekä uusista kuvistaan joissa esiintyy itse lemppari..

ESTEKUVASunnyn kanssa Katilassa/Alangossa emme ole hypänneet mitään isoa, mutta tarviiko vielä?Alangossa hypytimme Sunnya muutaman kerran viikossa, siis tietenkin selän parantumisen jälkeen. Tykkään tästä kuvasta neidin ilmeen vuoksi, se on iloinen ja nauttiva! Harmiksi äiskä ottaa ennemminkin kuvia kuin videoita, joten Sunnyn korkein hyppy on vain videolla. :)

KOULUKUVAEsimerkiksi tämä


Ja tämä vaikkei muodossa kuljekkaan, mutta takajalat liikkuivat tuona päivänä todella hyvin ja tuli muutamia pieniä nättejä pätkiä muodossa. Tuossa kuvassa korostuu Sunnyn pään siromaisuus, oih :3
..Isoa miinusta oma jalka, ellei aloiteta pohkeenväistön tekoa.

YHTEISKUVAOnnistuneen treenin jälkeen auringonlaskussa on saatava muutama pusukuva!


Jotenkin.. Tunnelmaista, eikö?

KISAKUVA


Kuvassa ensimmäinen hoitoponini estekisoista (harmi että otettiin aina vain videoita). Kuva on vuodelta 2013 keväältä tai joskus 2012. Viimeiset kisat tuolla ponilla, ja tuolloinkin minun piti mennä toisella hoitohevosellani, mutta tuo ontui. Tosiaan Sunnylla en ole vielä kisannut, mutta sekin aika tulee kyllä.

MAASTOESTEKUVA
Siinä ovat "parhaimmat" ja ainoita maastoestekuvia mitä minusta on otettu. Vuosi on 2008-2010? Tarkemmin en osaa sitä sanoa, mutta muistan kuinka jännitti hypätä ensimmäistä kertaa maastoesteitä, vieläpä shetlanninponilla jolla en aikaisemmit ollut hyppinyt esteitä - ainakaan onnistuneesti. Kaikki meni hyvin, vaikka osa muista tuntilaisista nauroivatkin kyyryasennolleni, mutta yhtä hölmöltä esteiden hypääminen näytti ison hevosen selässä. Silloin se ei todellakaan naurattanut, mutta nyt joo.:D

melkein TIPPUMISKUVA


Valitettavasti löytyy vain MELKEIN tippumiskuva, tuolloin olin leirillä, ja hyppäsimme 80-90cm. Kyseisessä kuvassa korkea ratsuni päätti hypätä erittäin kaukaa, mutta kuvaaja onnistui saamaan vain lopusta kuvan, sekä opettajan upeasta ilmeestä ja ilmavarasta satulan ja pehvani välisssä. :D Oli lähellä etten maistanut hiekkaa, mutta pääsin pälkähästä.

KUVA, JOHON LIITTYY HYVIÄ MUISTOJA


Ensimmäistä kertaa uittamassa vuonna 2008-2009, Daura-ponilla joka muutama vuosi sitten pääsi tuonne korkealle ikivihreille.

ENSIMMÄINEN KUVA OMAN/LEMPPARI HEVOSESI KANSSA


Äiskä rupesi tulemaan tallille 2013vuoden kesällä, ja otti sitten paljon kuviakin puhelimellaan. Aikaisempaa kuvaa ei minusta ja Sunnysta ole, hö..

PARAS KESÄKUVATähän mennessä ehkä jompikumpi noista. :)

TUNNELMALLISIN KUVA


Ehkä..? Mitä mieltä te olette, rakkaat lukijat?

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Sani näyttää paljon eloisammalta ja pirteämmältä, mitä minä sen ratsastuskouluajoilta muistan. Sanille iso hali multa:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein, oikein paljon!<3 Ollaan huomattu ettei se tainnut oikein sopia sinne, varsinkaan selkäkivuissa..:'D
   Ja jättihali menee Sunnylle..:3

   Poista