lauantai 19. heinäkuuta 2014

Hieno neiti!

Viimein kunnollinen, normaali postaus isolla määrällä kuvia, kun äiskä pääsi kuvailemaan tallille mun ja Sunnyn menoja ihan rauhassa. :)

 Ennen tallia menimme äiskäni kanssa mattojenpesupaikalle pesemään mäntysuovalla Sunnyn punaisen satulahuovan, sekä talviloimen kylmemmille keleille. Molemmat olivat todellakin pesun tarpeessa - ne olivat aivan hikisiä ja karvaisia.
         Pesun jälkeen kaikki ne liat, mudat ja karvaset olivat tietenkin meidän päälle vaihtuneet, mutta onpahan puhdas loimi ja saulahuopa. Satulahuovan pesin varta vasten viikonloppukurssiamme varten, siitä myöhemmin postausta.
Sunnylla oli juuri ollut kiima, mutta se onneksi oli jo lauhtunut pois ja käytös oli taas mallikasta hienon neidin käytöstä. (mössöjen kärsimätöntä odotusta ei lasketa, mistä vain ruokakuppi kärsii)
          Ratsastaessa sileällä sama juttu, villi lehmäneiti  Sunny oli ihana ja taipuisa normaalia nopeamman verryttelyn jälkeen mikä tosiaan oli yllätys niin nopeasti vanhalta, vielä jäykältä tuntiponilta! Selkä oli pyöreä, takajalat tulivat alle, ja mikä tärkeintä, Sunny totteli koko ratsastuksen ajan erinomaisesti, eli yhdessäkään kulmassa ei tullut vain lapa edellä kulmasta läpi juoksua. Valitettavasti yli puolet kuvista olivat kameran hitaan tarkennuksen takia sumeita :(
Kuvassa juuri kiitin Sunnya silittämällä ja taputtamalla, neiti tykkää kovasti kehuista!

Juuri pidätin ponia laukasta raviin, mahtava tuo jalka joka jo siirtyy raviin :D
Sunny juuri näki heiniä jaon, ponilla oli varmasti jo nälkä! Onhan tuo niin "laihassa" kunnossa.. Mutta wau nuo takajalat liikkuivat superisti, korostuu tässä kuvassa!


Ja sitten poni pesulle :)
Hölmö talloi oman riimunnarunsa välittämättä yhtään mitään, sitä sitten kavion alta repimään pois :D

Sunny ei ollut ihan samaa mieltä laidunmasu -rakennekuvasta tänne, mutta saatiinpahan se yhtä ämpäriä lukuunottamatta onnistumaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti