perjantai 21. maaliskuuta 2014

Kännykkäkuvia ..;)



Terve taas! 
Keli on ollut suht mukava, satanut lunta, kunnes se sitte nyt suli ja on taas mutaa. Kumpa se kunnon kesä nyt vaa tulis! :)

Tiistaina lunta satoi aika reippaasti tallilla juuri vähän ennen kun lähdin kentälle talutteleen ponia saatuani kamalat tilsat kavioista pois. Sanilla oli kamalasti energiaa, neiti tanssahteli kauheasti nähtyään trailerin jossa Toccara oli. Tosiaan he olivat Toccaran kanssa lähdössä raveihin Teivoon ja se sai pienen ponin hiukan innostumaan. Kaiken kruunasi kentältä karannut Prinsessa -shetlanninponi joka juoksi meidän ohi suoraan karsinaansa kauhiaa vauhtia. Se oli karannut kentänportista irtojuoksutuksen aikana.. Saniha innostui siitä kahta enemmän ja rupesi tanssahtelemaan kauniisti siinä sekä pomppimaan innoissaan: "Pikkukaveri juoksi tosta iha vierestä apuwaapuwa VAPAANA! Haluaa mukaan!! " Jotain tuollasta neiti varmasti ajatteli..:D 
Siinä kävi sitten niin etten ehtinyt kentälle laisinkaan taluttelemaan ponia kun hieroja jo saapuikin .. Alotettiin siinä sitten hieromine ja siinä rapsahti ainakin 1½, varmaan kakski tuntia, kun kunnon hoidon poni sai. Aika nätisti se muutenki jaksoi käyttäytyä. :) 
Ainoa huono juttu oli, että huomasin yhden takakengän puuttuvan, mutta saatiin sitten torstaille kengittäjälle aika ja se hoitui sitten sillä kätevästi. 

Nyt ollaan pidetty kevyessä liikunnassa ponia hieronnan takia, mutta torstaina pistettiin poni irtojuoksutukseen aivan sairaan suuren energiamäärän takia ja sitä myötä pomppaamaan suurinpirtein kaks kertaa molemmista suunnista _pienen_ esteen. Innoissaan todellakin neiti oli!






Käskin ponin RAVATA ja tälläne energia sieltä sitten tuli.. :'D


Tässä oli ihan laukka tarkoituksena, niinkuin ehkä huomaatte



Sunny seuras mua ja pysähtyki samaan aikaan kuin minä.. Ihana tunne, tiiätte varmaan sen.. :)


Neiti päätti hypätä vähän kauempaa pikkusen ristikon yli


Tässä ihan pikkune pysty :)


Olin ylpeä ponista jälleen ja useita rapsutuksia ja heinänkorsia neiti kyllä ansaitsi! 




Juoksemine yhdessä.. :3




..ja pysähtymisen alkua


Tänään, perjantaina neiti voitti melkein pelkotalonsa ohittamisen YKSIN
Aluksi talutin sitä ihan vain kentällä jonkinaikaa, kunnes päätin mennä Sanin kanssa maastoon päin käveleen rauhassa. Kaikki meni aivan loistavasti ja keltaisen mörkötalon aka moottorisahaponimurhaaja ohi päästiin aika helposti, hieman poni stressasi ja sävähteli sekä ravaili, mutta upeasti rauhoittui. Olin todella ylpeä Sanista kun takaspäin mentiin niin ei mitään reaktioo taloon, vain vähän tiiraili sitä. Muutama kiekka mentiin sitten vielä kentällä ja koetin ottaa jotai kuvia puhelimella, mutta eihän ne nyt voineet onnistua :D










Päivä eroa noilla kuvilla ja niin nopeesti se ilma muuttuilee :)









Vielä loppuun.. Ylimmät kiitokset irtojuoksutuskuvista äidilleni joka ne jaksoi ottaa puhelimellaan!! Todella mahtavia, Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja hauskoja kuvia! Jään seuraamaan :)
    www.munomatosisoma.blogspot.com kiva jos kurkkaisit ja jos pidät, liity ihmeessä lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! :) Ja liityn, vaikutti tosi kiinnostavalta jo pelkän ulkoasun ja kuvien perusteella :)

      Poista