sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa ;)

Näin aluksi, tänään en valitettavasti ottanut kuin puhelimella muutaman huonolaatuisen kuvan, joten ette nää tästä päivästä kuvia, mutta tekstiä ja vanhoja kuvia löytyy.


Jälleen kevät on tulossa, vaikka pakkasta onkin joinain päivinä sillä aurigonvalo todella lisääntyy, lintujen laulu palailee, talvikarvaa lähtee, kiima alkaa, kurakelit ylttyy,.. Onneksi pakkaset on hiukan hallinnu kurakelejä mutta kohta kura valtaa joka ikisen paikan korvista ja suusta lähtien, ikävä totuus..

Mutta, tammojen omistajat ovat luultavasti huomanneet jo kiiman alkua hevosillanne, niinkuin minäkin. Niin käytöksen ja "merkkaamisen" avulla ja vielä ylimääräisellä sosiaallisella käytöksellä ruunia kohtaan. Omalla tavallaan suloista kun Sunny hörähtelee kahta enemmän lämppäri-Hugolle ja welshponi-Indille, mutta sitten toisaalta ei. Sunny on muutenkin niin kovin äänekäs ja sosiaallinen neiti että huhhuh..:D
Rebella-nimiseen poniin on Sunny selvästi kiintynyt eikä Rebella ole huonolla tavallakaan moksiskaan tuosta.

Tänään Sani pääsi sitten samaan aikaan kentälle kuin kaverit, oltiin siellä kentällä reippaasti yli 2 tuntia kevyesti ravia ja reipasta käyntiä sikinsokin. En ponin pahojen selkäkipujen vuoksi nouse selkään viikkoon ja hevoshieroja saatiin onneks jo tiistaille. Uus satula vaan pitää löytää.. Selkäkivuista vielä tässä välissä että se selittäisi sitten sen pukittelun ja pään alas vetämisen.. Toivottavasti.
Tästä päivästä vielä lisää että en juoksuttanut sitä liinassa enkä vapaana vaan juoksin sekä kävelin sen vierellä riimulla ja riimunnarulla. Neiti käyttäytyi oikein mallikkaasti ja totteli pienestä merkistä liikkua, ravata ja pysähtyä. Käännökset, no.. Meni kyllä iiihan ookoosti.
Hoitaessa ei tamma olisi millään malttanut pysyä paikoillaan ja kokoajan pitikin sitte liikuskella päällä tai jaloilla tai vaikka molemmilla. Kovin eloisa poni tuo kyllä on eikä se ole ollenkaan huono juttu.


Selkäkipujen lisäksi Sunnylla alkaa laihdutuskuuri! Pitäähän neidin olla hoikka .. Tai sitten ei, mutta Sunnyn pitää. >:D Sen ja muutaman muun asian vuoksi teen lappuja karsinanoveen, kuten:

"Ethän anna ponille MINKÄÄNLAISIA makupaloja! -Kiitos!:)"

"Muistathan että Sunny ei ole tuntikäytössä tietyistä hyvistä syistä!:)"



"Aurinkoinen poni" näin tätini puhui Sunnysta.. :)




Kiitos jos jaksoit todella lukea tuon kaiken !   -kone ei suostu laittaa keskelle -_-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti