perjantai 9. joulukuuta 2016

Aktivoituminen

Harmittaa, kun olen päästänyt blogin täysin kupsahtamaan. 

Joulukalenterinkin olisin oikeasti tahtonut tehdä, mutta pitkitin suunnittelua päivä päivältä
 ja pian saikin jo avata kolmannen kalenteriluukun, vasta silloin tajusin myöhästyneen vallan joulukalenteribuumasta. Innolla luen muiden kalentereita ! :)

Koitan keksiä aivonystyröilläni tavan kuvata ja kertoa paremmin mitä tuolla Ypäjänmaalla oikein tapahtuu, ilman replay -postauksia. (joku gopron tyylinen kamura vois olla iha jees, senhän voi kiinnittää melki mihkä vaan)

Kumminkin tämä postaus tulee valitettavasti olemaan niinkuin aikaisemmatkin, snäppikuvia ja peruskuulumisia., pahoitteluni..

Poneille kuuluu hyvää, Dragonin kanssa tehtiin ennen jääkautta paljon laukannostoharjoituksia ja laukkaa maastossa, ja ne sujuivat kokoajan sulavammin ja paremmin. Laukka on selvästi pojalle vahva askellaji.


Sunny on ollut tosi tuhma ja tosi kiva, fifty fifty molempia. 
Selätettiin pari viikkoa sitten universumin pahin kiima.. Muunmuassa ei päästy pihalta maastoon ilman apua, poni hyppeli hulluna ja kovin päättäväisesti pystyyn, puskien tarhailevan Debsun tykö :D
Muuten maastossa possuilut ovat pysyneet hyvin hanskassa, eikä poni ole kiehunut tulikuumaksi. Mitään vuoristoratoja tartte kun omistaa tuommoisen kirpakamman ponineidin. 

Hyvinkin on mennyt, ollaan laukkailtu pitkin maita ja mantuja ilman probleemia, ja ai että poni on tykännyt siitä. Maneesissakin ollaan käyty tuuppailemassa koulukiemuroita, siellä Sani oli superponi.

Itsenäisyyspäivän tanssiaisista

Tällä hetkellä sää on ollut haastellinen harrastaa, Dragonin kanssa pärjätään hyvin 4 hokilla, mutta Sanin kanssa ei ole toivoakaan lähteä luistelemaan kantahokeilla. Tulisipa sitä lunta enemmän tänne suuntaan peittämään luistinrataa (ja kengittäjä päivittämään kunnon talvitossut..) !

Kun toivo hyvästä talvesta oli suuri

Minkälaisia postauksia teitä kiinnostaisi lukea, kenties toiveita?
Muita kohtalontovereita, joilla ei ole maneesia kivenheiton mittaisen matkan päässä ja tiet jään peitossa ettei vähempihokkisilla uskalla lähteä liukumaan?? :D


2 kommenttia:

  1. Joo, sama tilanne. Säiden armolla siis mennään. Vielä huonompi juttu on, että poneilla ei ole edes kenkiä, joten joskus kävelylenkitkin sa jäädä haaveeksi.

    VastaaPoista
  2. Tee ihmeessä videopostauksia! :) ja jep, valitettavasti maneesille on 10km matka, ja omaa traileria ei ole niin turha edes toivoaa sinne menoa. Meillä kaikki hepat on kengättömiä, joten valitettavasti vain silloin mennään kun kelit sen sallii, pelloilla ihan ok jos on pehmeää lunta, mutta sitä näyttäisi olevan huonosti täällä keskisuomessa. ja maastossa tiet on pirun liukkaita, joten sinnekkään ei ole asiaa. parasta kai vaan toivoa kunnon hankia, tai alkaa treenaamaan enempi sit kesällä :D ja kun kelit olis hyvät, olen sit itse kipeänä, niinkuin nyt...

    VastaaPoista