sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Poni mallina ja ontumista

Näin aluksi pahoittelen että postauksia on tullut todella vähän, tekemättömiä töitä riittää ja koulusta tulee jatkuvasti töitä lisää ja lisää. Kaikki kaatuu tällä hetkellä päälle, eikä asiaan auta yhtään henkilökohtaiset ongelmani. Onneksi on talli minne karata, ja poni jota voi halata. (ompa runollista :'D)
 

Sunny on tällä hetkellä saikulla, se etujalka jota ei ole piikitetty turposi pari päivää sitten tukiksi, poni ontui eikä seisoessaan varannut jalalle painoa.

Edellisenä päivänä olin ratsastanut monen tunnin suhteellisen rankan reenin, mutta reenin jälkeen kaikki jalat olivat olleet hyvässä kunnossa eikä niissä ollut yhtään nestettäkään, joten epäilen suuresti että syy olisi reenissä. Silti pieni osa minusta syyttää minua syypääksi.
    Samoihin aikoihin neidillä oli kiima, josta tuli ihme sähläysmeininki ja pukittelu, joten poni on voinut satuttaa jalkansa riehuessaan peilijäällä.

Hyviäkin uutisia löytyy, aloimme reenailemaan reilu viikko sitten ihan tosissaan kunnon tavoitteilla ja rupesin kunnolla keskittymään ratsastukseeni, en enään ole matkalainen hetkeäkään.
   Pääsin myös Herttualan ratsastuskouluun koulu- että estetunneille, mutta tästä lisää myöhemmin kunnon materiaalin kanssa heti kun sitä saan. Tänään oli ensimmäinen estetunti ja hyvin meni! :)


Rakennekuva heti seuraavana päivänä kun olin huomannut ponin ontuvan, koska saikku on taas edessä ja lihaksia varmasti ehtii siinä ajassa taas tippumaan. 
    Viime saikusta ponille on vähän kasvanut lihaksia ja painoa on pikkasen tippunut.

Tänään kävelyttäessäni Sunnya tuo ei enään ontunut ja ravia kokeillessani poni oli onneksi vain lievästi epäpuhdas, ja turvotuskin on parin päivän aikana laskenut. 
Asiat ovat siis menneet parempaan suuntaan, mutta menemme silti klinikalle katsomaan mikä siellä jalassa oikein on.


Sunny joutui kameran uhriksi, toivottavasti jaksatte kuvia katsella :D

 Aasi <3

 Sori kaksi samannäköistä kuvaa, en osannut valita!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti