keskiviikko 19. elokuuta 2015

Tauko ohi!

Pahoitteluni pitkään kestäneestä tauosta! Nyt on taas aika palata bloggauksen pariin :)


Tässä välissä arki on taas alkanut ja olen hieronut Sunnya pariin kertaan, talutellut satoja kilometrejä, käyttänyt ponia uimassa, hieman juoksutellut, ratsastanut muilla hevosilla ja opettanut poniinille espanjalaisen käynnin alkeita. 

Selvästi Sunnyn mielestä maastoilusta on tullut jonkunverran pakkopullaa, onhan sitä tässä tehty ihan tarpeeksi parin kuukauden ajan lähes joka ikinen päivä.


Parempaan päin ollaan menossa lihasrevähdyksen kanssa, eikä könkkäämistä juuri lainkaan ole. Tänään onkin jo korkea aika loikata selkään ja työskennellä pieniä juttuja käynnissä.. Hieman jänskättää miten menee vai meneekö mitenkään!

c. Aikka, kiitos ihanista kuvista <3

Menin kaverini ihanalla Arskalla ekaa kertaa ja tuo herra on 26-vuotias, eikä sitä kyllä uskoisi! Vauhtia riittää ja kuntokin on vielä hyvä.
Arska on rodultaan pikkuinen russponi jonka voisi kaapata kainaloon yöksi nukkumaan.
En itse osannut ratsastaa herralla, sentään poni oli super! Kaiken lisäksi ratsastusilmeeni olivat kyllä kuvissa luokkaa 10+ mutta itse poni on niiin hirveän suloinen kuten kuvista näkyy.


Alli on myös toiminut ratsunani kahteen kertaan ja tämä rautias tamma on aivan mahtava! 
Liikkeet ovat jättimäisiä (herranjumala erityisesti ravi), mutta laukka ihanaa keinutuolilaukkaa jossa on mukava istuskella. Hommia sai tämän tamman kanssa tehdä kunnolla, hyvin koulutettu koulupolle ei kumminkaan ilmaiseksi taitojaan jaellut. 

Alli on vasta vähän aika sitten saatu pois kuolaimen alta ja pois hirveästä virkkuukoukkumuodosta, joten tämän kuullessani ekalla kerralla en uskaltanut vaikuttaa kunnolla hevoseen vaan ratsastelin pitkillä ohjilla, mutta Allin omistajan tullessa neuvomaan ja rohkaisemaan rupesi hommat sujumaan. Seuraavalla kerralla aloitin oikeasti ratsastamaan heti alusta asti ja fiilis oli upea.


Lisäksi juhlimme rippijuhlia 9.8 ja Sunny pääsi juhliin mukaan! Valitettavasti kuvat eivät juhlahässäkässä onnistuneet, mutta aiomme tässä piakkoin räpsiä uusia kuvia.


2 kommenttia:

  1. Kiva kun taas postaat, upeita kuvia tässä :0 Ja noi punaset hiukset sopii sulle kyl superhyvin! :)

    VastaaPoista