lauantai 26. joulukuuta 2015

Hauskaa joulua!


Jouluaatto sai hyvän alun ajaessamme tallille kiertoreittiä, jolla ei liikkunut muita autoja kuin yksi meidän lisäksemme, aivan automme takana. Tottakai vilkaisimme mikä ihme on liikenteessä kello 12 jouluaattona, ja kukas muukaan autossa oli kuin joulupukki täysissä tamineissa. Vähänkö nauratti ja mietimme miten perheautoa ajava joulupukki näkee eteensä kaiken sen parran alta.


Joulukulkueperinteen mukaan menimme maastoon, tietty jouluisiin tamineisiin pukeutuneena. Sunny muistutti enemmän joulukulkuusta kuin ponia äiskäni mukaan, mutta mielestäni koristelut olivat aika hillityt viime vuosiin verrattuna eivätkä liian yliampuvat.

Tällä kertaa reittimme kulki Katilasta Herttualan terveyskeskukselle, ja matka sujui kohtalaisen hyvin, mitä nyt Sunnylla rupesi kierrokset nousemaan.
   Aina vastaantulijan tullessa ponista syntyi kunnon machoilija hienoin ja näyttävin tanssiaskelin, tietty kaula komealla kaarella. Esiteltiin myös parit pikkupomput tasajaloin ja takajaloin.. Lisäksi jouduin yhdessä vaiheessa pysäyttämään Sunnyn parin metrin välimatkoin kun kävelemisestä ei meinannut tulla mitään ja meno kävi vähän liian toiminnalliseksi. Ainakin kulkuset kilisi ja ponilla oli hauskaa!

Facebookkiin päätyi meistä neljälle eri sivulle kuvia, yksi niistä Kangasala -ryhmään. Vähänkö nolottaa.. :'D


Toivotetaan Sunnyn kanssa hyvää joulunaikaa kaikille! <3

1 kommentti: